News

Tonciu s-a despărţit de Mitea. “MI-A DISTRUS băiatul!”

Vaslie Mitea, tatăl lui Nicolae Mitea, a atacat-o pe Andreea Tonciu, după ce aceasta s-a despărţit defintiv de fostul fotbalist al clubului Ajax după şase ani de relaţie. " Mă doare sufletul...
18.09.2014 | 13:05

Vaslie Mitea, tatăl lui Nicolae Mitea, a atacat-o pe Andreea Tonciu, după ce aceasta s-a despărţit defintiv de fostul fotbalist al clubului Ajax după şase ani de relaţie. “ Mă doare sufletul de copilul meu. Andreea mi-a distrus băiatul ca fotbalist. I-a mîncat toţi banii, iar acum i-a dat cu piciorul. Nicu ajunsese să se ducă cu ea la emisiuni pentru 3.000 de euro, sa se maimuţărească în ultimul hal, doar ca să facă rost de bani. Dacă el mă asculta şi nu cheltuia banii cu ea pe vacanţe prin Dubai, Egipt şi peste tot în lumea asta nu ajungea fără bani, Este incredibil în ce situaţie a ajuns. Acum cîţiva ani avea Olanda la picioare, iar acum a ajuns să fie dat afară şi de la Chiajna”, s-a plîns Mitea senior.

mitea1

 

Despărţirea de Nicolae Mitea pare să îi fi dat aripi Andreei Tonciu. Mai exact, dacă până acum stătea departe de prezentările de modă şi se ferea de imaginile în care ar apărea în ipostaze prea sexy din cauza geloziei fotbalistului, acum bruneta nu se sfieşte să lase la vedere totul…

Aseară, în cadrul unei prezentări de modă, Andreea Tonciu a optat pentru o ţinută care nu păstra secretul formelor care l-au înnebunit pe Nicolae Mitea. Mai exact, îmbrăcată în negru, fotomodelul a oprit, la propriu, circulaţia pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde ale Capitalei, şoferii care se aflau în zonă fiind consternaţi de curajul vestimentar al Andreei. Claxoanele au început să urle – şi nu pentru că se grăbea cineva, ci în semn de admiraţie-, saliva se aduna în gura şoferilor, iar comentariile la adresa formelor brunetei au devenit atât de explicite încât nu pot fi reproduce cu uşurinţă.

1

 

Pe de altă parte, manifestările cu pricina pot fi înţelese având în vedere că sânii tunaţi ai vedetei erau expuşi în toată splendoarea lor, iar Andreea, conşientă de efectul pe care îl avea asupra bărbaţilor, îşi luase cel mai seducător zâmbet din arsenalul ei de femeie fatală. ”Ce să fac, sunt singurică”, părea să spună privirea brunetei, despărţirea ei de Mitea fiind deja de notorietate.

2

 

În relaţia lor de aproape 7 ani, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori. În luna mai, Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au anunţat că vor să se căsătorească. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în anul 2015, iar Andreea Tonciu spunea că vrea să rămână însărcinată în luna de miere.

sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: