INTERNAŢIONAL / DRAMĂ

TRAGEDIE! A murit căpitanul lui Boro din dubla cu Steaua!

Tragedie în fotbalul englez. Fostul internaţional, Ugo Ehiogu a decedat la vârsta de 44 de ani. El a fost antrenor la una dintre echipele de tineret de la Tottenham. Ehiogu a căzut la pământ în timp ce era la un antrenament.

Cele mai citite

A fost dus de urgenţă la spital joi şi după doar 24 de ore a decedat. Cauza morţii nu este făcută publică, dar presa engleză scrie că fostul fotbalist a murit după ce a suferit un infarct.

Ugo Ehiogu a jucat mai mult de 400 de meciuri în Premier League la West Brom, Aston Villa şi Middlesbrough. Fostul fundaş a bifat şi 4 prezenţe în naţionala Angliei.

Ehiogu s-a retras în anul 2009, la vârsta de 36 de ani. În cariera sa, fostul fundaş a jucat de două ori în cupele europene împotriva Stelei.

În 1997, Ehiogu a jucat în Steaua – Aston Villa 2-1. Fundaşul englez l-a marcat pe Marius Lăcătuş în respectiva întâlnire. Cristian Ciocoiu a marcat ambele goluri ale Stelei din acel meci.

tnrnr

În anul 2006, Ehiogu a jucat în cea mai tristă dublă pentru „roş-albaştri” din ultimele decenii, Middlesbrough-Steaua. În turul de pe „Lia Manoliu”, Ehiogu a fost integralist şi a purtat banderola de căpitan de echipă. La returul de pe „Riverside Stadium”, fundaşul englez a fost introdus în minutul 90, imediat după golul calificării marcat de Maccarone, 4-2 pentru englezi. După 1-0 la București.

Nu rata

Steaua Bucharest's Dica eyes the ball in front of Middlesbrough's Ehiogu during UEFA Cup soccer match in Bucharest

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu