Sport

Tragedie în fotbalul românesc. Mâna dreaptă a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a murit la o miuță cu prietenii!

Mugurel Stancu, cel mai apropiat și statornic prieten al președintelui LPF, Gino Iorgulescu, s-a stins în această seară, în timpul unei partide de fotbal cu prietenii.
12.01.2022 | 22:50
Tragedie in fotbalul romanesc Mana dreapta a presedintelui LPF Gino Iorgulescu a murit la o miuta cu prietenii
După necazurile pricinuite de fiul său, Mario, Gino Iorgulescu a primit încă o lovitură teribilă
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc este în doliu. Mugurel Stancu, omul de încredere al șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu s-a stins din viață fulgerător în această seară!

Stancu a murit pe un teren sintetic de mini-fotbal din fosta  baza sportivă Voința,  deținută de Ciprian Marica și Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Dispariția fulgerătoare a lui Mugurel Stancu a șocat lumea fotbalului

Mugurel Stancu nu era doar mâna dreaptă a lui Gino Iorgulescu ci și un apropiat al multor persoane importante din fotbalul românesc, dar și din showbiz, Serghei Mizil numărându-se printre acestea.

Mugurel Stancu a fost ani de zile administratorul firmelor deținute de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu, între altele și lanțul de restaurante Trattoria Il Calcio.

ADVERTISEMENT

Stancu și Iorgulescu au colaborat încă din perioada în care actualul șef al LPF era președintele clubului FC Național.

Unul dintre primii care a reacționat a fost managerul general al vicecampioanei FCSB, Mihai Stoica, acesta postând un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Tuturor celor care te-au cunoscut li s-a redus subit rația de bună dispoziție. Dumnezeu să te odihnească în pace fratele meu”, a scris oficialul celor de la FCSB pe Instagram.

 

Mugurel Stancu era unul dintre cei mai vechi și statornici prieteni ai actualului președinte LPF, Gino Iorgulescu. În ultimii 25 de ani, Stancu a fost managerul lanțului de restaurante cu specific italienesc, deținut de Gino și Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu l-a adus la Ligă, imediat după ce a câștigat postul de președinte

Imediat după numirea lui Gino la LPF, Mugurel a lucrat o perioadă la Ligă, dar s-a întors apoi să gestioneze afacerile HORECA ale tandemului Olaroiu – Iorgulescu.

Mugurel a jucat fotbal în tinerețe la juniorii lui Dinamo, avea 52 de ani și era un nume cunoscut printre oamenii de fotbal de după Revoluție.

Mugurel Stancu era un apropiat al lui Serghei Niculescu Mizil
Mugurel Stancu era un apropiat al lui Serghei Niculescu Mizil

Tragedia s-ar fi produs  în urmă cu câteva ore pe unul din terenurile bazei sportive deținută de Marica și Ilie Năstase. Bărbatului i s-a făcut rău în timpul unei miuțe, cel mai probabil suferind un atac de cord. Salvarea a venit rapid, dar din păcate manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Evenimentele nefericite se țin scai de șeful LPF

Gino Iorgulescu, președintele LPF, nu traversează o perioadă deloc bună. Pe lângă problemele familiale, Iorgulescu a primit o nouă lovitură în plin, odată cu moartea lui Mugurel Stancu.

Pe lângă dispariția fulgerătoare a bunului lui prieten, președintele LPF are mari probleme cu fiul lui, Mario.

Acesta este urmărit penal după ce a fost protagonistul unui accident mortal. Mario Iorgulescu este ținut sub supraveghere permanentă, în Italia, acesta nereușind să-și revină emoțional după evenimentul rutier din 2020.

Pe lângă asta, Mario Iorgulescu mai are o condamnare de trei ani cu executare într-un proces în care a fost găsit vinovat pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

 

 

ADVERTISEMENT