Sport

FANATIK.RO, CONFIRMAT! Încă un jucător dorit de Steaua a plecat din ţară!

UPDATE 26.08 / 17:11 / FANATIK.RO CONFIRMAT! Toto Tamuz s-a înţeles, într-un final, cu başkanii lui Karabukspor, din liga secundă a Turciei. Aşa cum anunţa FANATIK.RO încă de la începutul...
26.08.2015 | 17:19
FANATIKRO CONFIRMAT Inca un jucator dorit de Steaua a plecat din tara
ADVERTISEMENT

UPDATE 26.08 / 17:11 / FANATIK.RO CONFIRMAT! Toto Tamuz s-a înţeles, într-un final, cu başkanii lui Karabukspor, din liga secundă a Turciei. Aşa cum anunţa FANATIK.RO încă de la începutul lunii august. 

Atacantul israelian a refuzat mai multe oferte din Israel, de la Maccabi Haifa, Hapel Tel Aviv şi Maccabi Tel Aviv. Petrolul va primi 200.000 de euro pentru Tamuz.

ADVERTISEMENT

1.500.000 € este cota lui Tamuz potrivit transfermarkt.de

14 goluri a marcat Tamuz în 30 de meciuri pentru Petrolul în campionatul trecut

STEAUA. Rădoi n-are nici o şansă să rămînă antrenorul campioanei! Dezvăluirile unui şef din FRF!

**********************************************************************************************************

UPDATE 4.08. / 00:00 / Tot Tamuz a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO cu privire la oferta dinspre Karabukspor.

ADVERTISEMENT

“Există, într-adevăr,  discuţii pentru un transfer la Karabukspor. Cei de la Karabuk s-au înţeles cu Petrolul pentru un transfer. Momentan, nu m-am decis dacă merg acolo”

REVENIREA LUI SZUKALA LA STEAUA, SINGURA CONDITIE!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA!!!

“Aştept concretizarea unor variante şi din prima ligă, dar tot din străinătate, gen Israel. Dacă nu vor veni, atunci voi lua în calcul şi varianta Karabuk.  La Petrolul nu cred că mai sînt şanse să rămîn, nici în altă parte în campionatul român. Au fost unele discuţii şi cu Steaua, dar au fost departe de a se concretiza. Acum nu se mai pune problema să ajung la Steaua”

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV. SUPER GOLGHETERUL A FACUT ANUNTUL ASTEPTAT DE TOTI FANII STELEI!!! “VREAU SA REVIN!!!!!!”

*********************************************************************************************************************************

Final de poveste între Toto Tamuz şi Petrolul Ploieşti! Jucătorul pentru care Steaua a insistat în mai multe rînduri urmează ca zilele viitoare să anunţe, oficial, noua destinaţie. Iar sursele FANATIK.RO au dezvăluit că echipa care l-a acontat pe jucătorul de culoare este Karabukspor, noua formaţie la care s-a transferat şi dinamovistul Marius Alexe, care s-a înţeles deja cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

DECIZIA DE ULTIMA ORA A LUI MIREL RADOI LEGATA DE LOTUL CARE FACE DEPLASAREA LA BELGRAD!!!

Ceea ce Gigi Becali nu a reuşit timp de doi ani, au reuşit oficialii turci! Omologii Petrolului au dezvăluit pentru FANATIK.RO, sub protecţia anonimatului, că cele două cluburi au căzut de acord ca Tamuz să plece din România în liga a doua din Turcia. Pentru cedarea vîrfului de 27 de ani, Petrolul urmează să încaseze 350.000 euro!

EXCLUSIV UPDATE REGHE A FOST LA MECI ASEARA!!! CULISELE NEGOCIERILOR!!!

“Impresarii jucătorului de origine israeliană, Liubliana Nedelcu şi Dragoş Sârbu, ultimul fiind cel care conduce în momentul de faţă firma fraţilor Becali, au reuşit să convingă atît jucătorul, cît şi cele două cluburi să bată palma şi să se înţeleagă asupra contractului. Deşi e condamnat, nu trebuie omisă influenţa lui Giovani Becali în realizarea transferului”, au afirmat sursele din cadrul Petrolului.

400.000 euro pentru Tamuz

Interesant este că Toto Tamuz are parte de o remuneraţie puţin peste suma primită de Petrolul Ploieşti. Oficialii din cadrul clubului prahovean care au discutat cu jucătorul israelian au dezvăluit că acesta va avea parte de un salariu de 400.000 euro anual, urmînd să încaseze la semnătură 100.000 euro.

TRANSFERUL ZILEI DIN LIGA 1!!! ATACANTUL VA JUCA IN FRANTA IMPOTRIVA LUI ZLATAN!!! ANUNT OFICIAL!!!

“Marţi seara sînt şanse ca actele să fie semnate, atunci cînd jucătorul, însoţit de cei doi impresari, va ajunge în Turcia pentru discuţiile finale. Este o înţelegere care ajută toate părţile implicate. Petrolul scapă de salariul uriaş al jucătorului, 15.000 euro pe lună, Karabukspor îşi aduce un jucător de valoare, iar Tamuz primeşte mai mulţi bani”, au încheiat oficialii grupării prahovene.

1 milion euro este cota lui Tamuz conform site-urilor de specialitate

ADVERTISEMENT