ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

Becali dă lovitura! Pe ce jucători vrea să plătească 4.500.000 €

Transferuri Steaua. Gigi Becali da lovitura.Vrea jucatori de 4,5 mil €

Gigi Becali aşteaptă cu nerăbdare răspunsul celor de la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a vedea dacă Steaua o să fie campioană şi, implicit, dacă echipa pregătită de Nicolae Dică va merge pe traseul campioanelor în Champions League.

Cele mai citite

Asta nu e tot! George Becali pregăteşte două lovituri pe piaţa transferurilor dacă Steaua va merge pe traseul campioanelor pentru că steliştii vor avea şanse mai mari să intre în grupele UCL, urmând să fie capi de serie, acolo une vor întâlni echipe mult mai slab cotate.

Transferuri Steaua. Becali baga mâna adânc în buzunar

Astfel, Gigi Becali a anunţat că este dispus să ofere nu mai puţin de 4.500.000 de euro pentru doi jucători, o sumă uriaşă pentru fotbalul românesc.

„Eu am vrut să cumpăr doi jucători cu 3.500.000 de euro, nu? Mai pun un milion peste şi îi iau cu 4.500.000 de euro pe amândoi”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali se referea la Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman de la FC Viitorul Constanţa. Finanţatorul Stelei a oferit 1.500.000 de euro, respectiv 2.000.000 pentru cei doi jucători care evoluează sub comanda lui Gică Hagi.

1.500.000 de euro este cota lui Coman, conform transfermarkt

Nu rata

1.500.000 de euro este cota lui Nedelcu, conform transfermarkt

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu