ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / CS U CRAIOVA

A picat transferul lui Ţucudean! Oltenii și-au luat atacant bosniac

UPDATE 11:39 / După ce i-a adus pe Dimitrov și pe Mingote, CS U Craiova s-a înțeles cu un atacant bosniac! Nusmir Fajic este ultima echiziție a oltenilor, fotbalist care a jucat ultima oară pentru Xianjang Tianshan Leopard (locul 11 în liga a doua din China), anunță Cuvântul Libertății.

Cele mai citite

Atacantul de 1,91 metri va ajunge zilele acestea în Malta, unde lotul Craiovei se află în cantonament.

Următoarea țintă a lui Mulțescu este Marian Pleașcă, fotbalist care și-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

––––––––––––––––––––––

UPDATE 11.01 ora 11:20 / Marcel Popescu, președintele CS Universitatea Craiova, a lămurit situația lui George Țucudean, atacant pe care oltenii îl voiau în lot.

”Am discutat cu Țucudean, din păcate, el nu va veni la Craiova. Nu ne-am înțeles, transferul a picat”, a spus Popescu.

Președintele a ținut să anunțe că CS Universitatea Craiova se bate anul acesta pentru titlu.

–––––––––––––––––––––

George Țucudean este pe lista celor de la CS U Craiova, care au de gînd să atace anul acesta titlul. Atacantul nu va continua la Pandurii, unde propunerea salarială a conducerii gorjenilor a fost între 500 și 2.000 de euro, salariul brut.

Marcel Popescu, președintele Craiovei, a dezvăluit că fotbalistului i s-a făcut propunerea de a evolua în tricoul alb-albastru.

”Este o discuție cu George Țucudean. Este un jucător interesant, e o alternativă pentru atacul nostru. Ne interesează și vom mai purta discuții”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Popescu.

Nu rata

Oficialul a ținut să infirme zvonurile conform cărora fotbalistul ar fi plecat astă-noapte în cantonament, în Malta, cu lotul Craiovei. ”Am auzit, chiar am rîs cu Gigi Mulțescu! Țucudean nu a plecat cu noi! Universitatea Craiova nu-și permite să urce pe blat un fotbalist în avion. Nu se face așa ceva la un club care se respectă”, a declarat Marcel Popescu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu