Stiri sportive

ŞOC! Tatăl lui Ţucudean îl vrea la Steaua: “Va fi iertat”

Unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din campionatul intern a devenit ţinta numărul unu la Steaua. Roş-albaştrii, prin vocea antrenorului Laurenţiu Reghecampf, au confirmat interesul pentru...
03.04.2014 | 00:14
SOC Tatal lui Tucudean il vrea la Steaua Va fi iertat
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din campionatul intern a devenit ţinta numărul unu la Steaua. Roş-albaştrii, prin vocea antrenorului Laurenţiu Reghecampf, au confirmat interesul pentru George Ţucudean, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în urmă cu o săptămînă (vezi detalii). Împrumutul atacantului la Dinamo expiră la finalul sezonului, iar acesta va reveni la Standard, clubul de care aparţine. Şansele ca “Ţucu” să rămînă în campionatul belgian sînt, însă, minime, iar Steaua este gata să înceapă negocierile pentru transferului definitiv al fotbalistului în Ghencea.

“Dacă va da două goluri, fanii îi vor uita trecutul dinamovist”

Marius Ţucudean, tatăl actualului jucător de la Dinamo, îşi sfătuieşte fiul să meargă în Ghencea dacă oferta va fi avantajoasă, fiind de părere că nu va avea de suferit din cauza trecutului din “Ştefan cel Mare”. “Să aleagă ce este mai bine pentru el. Dacă George consideră că un transfer la Steaua l-ar avantaja, să se ducă în Ghencea. Ce contează că a jucat şi la Dinamo? Dacă va da două goluri, suporterii îl vor ierta imediat. Nu contează de unde îţi iei banii, atîta timp cît îţi faci treaba. Probabil la început va fi înjurat, dar nu ar fi o problemă. Păi, dacă e să vorbim sincer, te mai înjură şi nevasta acasă dacă nu faci ce trebuie”, a spus Marius Ţucudean pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

tucudean1

“Să vină la Steaua, să joace în Liga Campionilor”

Ţucudean senior a dezvăluit că fiul său are o ofertă din Turcia, însă posibilitatea de a evolua în Champions League cu Steaua nu se poate refuza. “Ar fi un pas imens pentru el dacă va ajunge să evolueze în Liga Campionilor. Să vedem ce are de gînd Standard cu el, la vară. Dacă se vor baza pe el, va avea şansa să joace titular, l-aş sfătui să rămînă în Belgia. Dacă nu, să-l dea, să vină la Steaua! Vom vedea la finalul acestui sezon ce se va întîmpla. Din ce ştiu, mai are o ofertă din Turcia”, a spus Marius Ţucudean pentru FANATIK.RO.

15.000 € salariu şi o maşină cadou

Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf ar fi purtat deja o discuţie privind transferului lui Ţucudean în Ghencea, iar zilele următoare oficialii roş-albaştrilor se vor deplasa în Belgia pentru negocierile finale cu Standard. Clubul din Ghencea este dipus să achite clauza de reziliere a atacantului, cifrată la 800.000 de euro. Gigi i-a pregătit lui Ţucudean un salariu lunar de 15.000 de euro şi îi va face cadou, ca primă de instalare, o maşină în valoare de 150.000 de euro, pe care vîrful şi-o va alege singur (vezi detalii).

ADVERTISEMENT

5…goluri în 16 partide a marcat Ţucudean în acest sezon al Ligii 1

800.000…de euro a plătit Standard lui Dinamo, în 2013, pentru Ţucudean