ULTIMA ORĂ
LIGA CAMPIONILOR / PARIURI

Un constănţean a făcut peste 50.000 de lei cu un bilet NEBUN în Ligă

Un parior din Constanța a dat lovitura în prima seară de retururi a optimilor Ligii Campionilor. A ales pronosticul 1 pauză / 2 final pentru ambele partide, Arsenal – Bayern Munchen și Napoli – Real Madrid. Ba chiar a avut curajul să riște 100 de lei pe cele două cote, una de 25 şi una de 22, puse pe bilet. Astfel, omul nostru a luat mai bine de jumătate de miliard lei vechi.

Cele mai citite

Lucrurile au mers perfect pentru pariorul constănţean. În ambele partide, gazdele au condus la limită la pauză, scor 1-0. Mertens a marcat pentru Napoli, iar Walcott pentru Arsenal, golurile care l-au ţinut în cursa pentru potul cel mare şi pentru partea a doua.

Real Madrid a egalat în minutul 51, prin Sergio Ramos, care şi-a adus echipa în avantaj doar şase minute mai târziu. Şi la Londra au mers lucrurile cum nu se putea mai bine pentru bavarezi în partea a doua. Lewandowski a egalat în minutul 55, după un fault în careu comis de Koscielny, care a şi fost eliminat. S-a terminat 3-1 pentru Real Madrid în Italia. Acelaşi rezultat ca şi în tur a fost înregistrat şi pe Emirates, 5-1 pentru Bayern Munchen.

Culmea, pariorul din Constanţa nu a fost singurul care a făcut profit din seara de ieri de Liga Campionilor. Alţi doi au câştigat cu exact aceleaşi pronosticuri. Unul a mizat 10 lei, iar altul 5. Oricum, profitul a fost foarte mare. Felicitări tuturor.

Nu rata

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO CA SĂ VEZI BILETELE CÂŞTIGĂTOARE

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu