ULTIMA ORĂ
SPOTURI / TENIS

Atacurile la adresa Mariei Șarapova nu se mai opresc: ”Invitațiile nu ar trebui să fie pentru cei suspendați pentru dopaj!”

58bf04e495f9cf19b5270d21

UPDATE. Încă o jucătoare de top din WTA o face praf pe Maria Șarapova. Agnieszka Radwanska spune că sportiva din Rusia nu trebuie să primească wild card-uri pentru turneele importante.

Cele mai citite

”Acum în Germania, apoi în Spania, dar până în prezent nu a fost invitată la turnee de Grand Slam, la Paris şi Londra, şi, în opinia mea, aşa ar trebui să rămână.

Ar trebui să-şi câştige locul datorită rezultatelor bune. Nu-mi ascund opiniile. Gândesc la fel ca Andy Murray. Astfel de invitaţii la turnee ar trebui să fie disponibile doar pentru jucătoare care au căzut în clasament din cauza unor accidentări, boli sau alte probleme! Nu pentru cei suspendaţi pentru dopaj!”


 

Maria Șarapova va reveni în tenis o dată cu turneul de la Stuttgart, din data de 26 martie, însă anumiți sportivi din circuit nu agrează acest lucru. După Garbine Muguruza și Nick Kyrgios, a sosit momentul lui Caroline Wozniacki să o desființeze pe sportiva din Rusia.

„Regulile sunt încurcate. Sunt în favoarea celor care fac ce vor. Cred că oricine merită o a doua șansă, dar în același timp cred că dacă un jucător este supendat pentru dopaj, trebuie să o ia de jos și să se lupte pentru a ajunge în top.

Cred că este îndoielnic ca un jucător care este suspendat, indiferent de cine e, să joace la un turneu (n.r. turneul începe pe 24 aprilie, iar suspendarea Șarapovei expiră pe 26). Este o lipsă de respect față de restul jucătoarelor și față de WTA”, a spus Wozniacki, potrivit BBC.

”Un trișor rămâne trișor toată viața. Sunt total împotriva lucrurilor care pot îmbunătăți performanțele fizice. Nu sunt singurul care considera asta și nu vreau să sprijin oamenii care au trișat”, a declarat Kyrgios, locul 16 mondial în circuitul masculin.

Nu rata

Înainte de comentariul australianului, Garbine Muguruza declara pentru Tennis World USA: ”Jucătoarele nu sunt interesate de asta. Personal nici nu-mi mai amintesc de Șarapova. Da, pentru turnee e un lucru bun, pentru că atenția va fi asupra ei, dar, încă o dată, noi nu suntem interesate de ea atât de mult”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu