40 de ani de ÎNCHISOARE. Și-a violat profesoara și apoi a ucis-o! IMAGINI HORROR! Criminalul a scos cadavrul din școală într-un tomberon

UPDATE. Elevul criminal a primit 40 de ani de închisoare. El și-a violat și ucis prfesoara, după care i-a cărat cadavrul cu tomberonul din șocală. Totul a fosu surprins pe camerele de supraveghere.

Cele mai citite

IMAGINI IN GALERIE FOTO      

Philip Chism, un elev în vârstă de 16 ani din Statele Unite, a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de profesoara sa. Băiatul și-a violat profesoara de matematică, după care a strangulat-o și ucis-o cu sânge rece. Totul s-a întâmplat în incinta școlii.

Adolescentul a urmărit-o în clădirea liceului pe profesoara Coleen și când a ajuns-o din urmă a imobilizat-o și a violat-o de două ori. Apoi, a strangulat-o și i-a tăiat gâtul cu un cutter. Pentru a scăpa de cadavru, Philip Chism a băgat trupul victimei de 24 de ani într-un tomberon și l-a scos din liceu.

Corpul neînsuflețit al profesoarei a fost găsit în pădurea din spatele Liceului Danvers din Massachusetts, Statele Unite ale Americii. După ce a săvârșit crima, Philip Chism s-a folosit de cardul de credit al profesoarei pentru a mânca în oraș.

În imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din instituție se poate vedea cum Philip Chism o urmărește pe profesoară și apoi cum iese cu tomberonul din școală ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Elevul Philip Chism este cercetat sub acuzații de viol, omor și furt, dar avocații susțin că al lor client este bolnav mintal.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu