ULTIMA ORĂ
FOTBAL / LIGA 1

Un titular al Viitorului a anunţat ce va face în viitor. „Aici pot da cel mai bun randament”

rimniceanu

Victor Rîmniceanu, portarul campioanei României, Viitorul Constanţa, a vorbit într-un interviu acordat site-ului AFAN despre sezonul în care dobrogenii au cucerit titlul. Evoluţiile foarte bune nu au trecut neobservate, însă portarul de 27 de ani nu se gândeşte încă la un transfer în străinătate. „Deocamdată nu se pune problema unui transfer. Mai am contract cu Viitorul și vreau să rămân să jucăm în Liga Campionilor.”.

Cele mai citite

Rîmniceanu a vorbit şi despre perioada petrecută la Dinamo de-a lungul sezonului 2015-16, actualul portar al Viitorului fiind neutilizat nici un minut de Mircea Rednic. „Cred că mi se potrivește mai bine stilul de lucru de la Viitorul. Aici mă simt mai în largul meu și pot da cel mai bun randament. Nu pot spune că la Dinamo nu a fost o atmosferă bună, dar la Viitorul formăm o familie și facem o muncă foarte bună în echipă. Nu am fost doar eu decisiv pentru titlu, ci toată echipa.”.

Nu rata

Nici subiectul procesului de la TAS nu a fost ocolit, portarul Viitorului declarând că nu vrea să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect. „Nici nu mai vreau să comentez acest aspect. Se vorbește prea mult. Noi am fost pe primul loc și la finalul sezonului regulat și cred că am dovedit că merităm să fim campioni. Poate că Steaua are jucători mai valoroși luați individual, însă noi formăm un grup unit și am arătat că suntem mai buni decât ei. Le-am luat 4 puncte în play-off.”.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu