ULTIMA ORĂ

Unic în România: NetBet acceptă tranzacţii direct în numerar prin agenţiile Smith&Smith

netbet smith smith depuneri numerar

Un parteneriat incheiat recent intre „Smith & Smith” si NetBet va permite jucatorilor online sa depuna si sa incaseze bani cash, fara cont bancar sau card.

Cele mai citite

Clientii operatorului online de jocuri si pariuri NetBet vor putea sa-si incarce sau sa-si descarce fondurile de pe NetBet direct din magazinele procesatorului de plati „Smith & Smith”, doar cu buletinul.

La depunere, acestia vor trebui sa indice numele de utilizator de pe NetBet, sa depuna banii numerar in sediul „Smith & Smith” si contul de pe NetBet le va fi creditat instantaneu cu fondurile depuse.

La retragere, jucatorii vor trebui sa se logheze pe NetBet si sa aleaga, ca instrument al retragerii, optiunea „Smith & Smith”. Ei vor primi prin email un cod unic de identificare si cu acesta isi vor putea ridica imediat banii de la orice agentie „Smith & Smith”.

Banii astfel depusi sau retrasi infara circuitului bancar standard nu vor fi comisionati ca la tranzactiile bancare, ceea ce pe termen lung este un imens avantaj financiar pentru jucatori.

Nu rata

„Smith & Smith” este o institutie de plata cu puncte de lucru in toata tara, plasate convenabil in locatii circulate, inclusiv in majoritatea Mall-urilor din Romania. Daca acum sunt peste 70 de astfel de puncte de depunere si retragere, insa in viitorul apropiat NetBet intentioneaza sa-si extinda aria de acoperire cu inca cel putin 50 de locatii.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu