Fotbal intern

Mititelu clamează că FC U Craiova IESE din faliment!

Adrian Mititelu a transmis fanilor FC Universitatea Craiova, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe editie.ro, faptul că decizia de faliment a FC U Craiova, rămasă irevocabilă în...
14.01.2015 | 19:03
Mititelu clameaza ca FC U Craiova IESE din faliment
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a transmis fanilor FC Universitatea Craiova, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe editie.ro, faptul că decizia de faliment a FC U Craiova, rămasă irevocabilă în urma deciziei Curţii de Apel Braşov, din toamna trecută, va fi anulată. Mititelu susţine că a depus o cerere către Tribunalul Braşov, ce are termen pe 4 februarie, care va fi soluţionată favorabil de către instanţă, prin care decizia de intrare în faliment va fi revocată. În susţinerea sa, Mititelu a publicat mai multe acte, ce pot fi accesate în linkul de mai jos. 

“Suma de bani care a stat la baza declanşării procedurii de insolvenţă din 15.02.2006 – NU ESTE DATORIA UNIVERSITĂŢII CRAIOVA! Prin escrocherie şi fals ajutat de gaşca mafiotă din Craiova şi Bucureşti, Luca Theodor, patronul EURO EXPO SRL Tîrgu Mureş, a indus în eroare instanţele judecătoreşti, prezentînd ca adevarată, o faptă mincinoasă. Reamintim că la data de 15.02.2006 Tribunalul Dolj a admis deschiderea procedurii insolvenţei împotriva FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA pe motivul că FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA ca şi persoană juridică , succesoare a ASOCIAŢIEI SPORTIVE FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA datorează aceşti bani. Deşi în actele contabile, ale A.S. FC UNIVERSITATEA CRAIOVA nu se regăsea o asemenea creanţă, instanţele de judecată după mai multe cereri de revizuire, iniţiate de către club la diferite instanţe din ţară au menţinut soluţia Tribunalului Dolj, respingînd contesaţiile depuse de către club pe diferite motive de formă sau de procedură, nejudecînd niciodată fondul”, susţine Mititelu.

ADVERTISEMENT

 

CITEŞTE AICI COMUNICATUL INTEGRAL AL LUI MITITELU