ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / DINAMO

Unul dintre căpitanii lui Dinamo sare la gâtul lui Daum: „Meritam să fiu convocat la naţională!”

qef

Steliano Filip este unul dintre jucătorii de bază de la Dinamo şi a fost prezent la ultimele acţiuni ale echipei naţionale. Totuşi, fundaşul de bandă nu a fost convocat pentru meciurile cu Polonia şi Chile pe care prima reprezentativă le va disputa în luna iunie a acestui an.

Cele mai citite

Steliano nu a putut să îşi ascundă dezamăgirea şi a avut un mesaj pentru selecţioner la o conferinţă de presă: „Sunt dezamăgit că nu am fost convocat la naţională pentru că eu cred că aş fi meritat să fiu acolo

Managerul sportiv, Ionel Dănciulescu, a fost în asentimentul lui Filip:Ştiu că nu e bine să comentezi deciziile selecţionerului, mă bucur pentru Hanca, dar cred în acelaşi timp că puteau fi convocaţi mai mulţi jucători de la Dinamo, pentru că în opinia mea Filip este cel mai bun fundaş stânga din ţară. În trecut nu a avut evoluţii aşa bune şi a fost convocat. Dar eu sper ca acest lucru să îl ambiţioneze şi în viitor să ajungă titular incontestabil la naţională”

Dinamo va juca sâmbătă, de la ora 20:00, finala Cupei Ligii împotriva lui ACS Poli Timişoara. Va fi ultimul meci al sezonului pentru „câini”. Steliano Filip are 7 selecţii la echipa naţională a României, fiind prezent şi la turneul final din Franţa, Euro 2016.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu