ULTIMA ORĂ
ASTRA GIURGIU / EXCLUSIV

Ajunge Edi Iordănescu la Astra? A anunţat când va da răspunsul final

56f294e395f9cfad5f000000

Oficialii celor de la Astra Giurgiu sunt pregătiţi să facă mai multe schimbări în ceea ce priveşte viitorul echipei. Aceştia îşi doresc să înceapă un nou proiect, iar salariul maxim va fi de 5.000 de euro – vezi detalii.

Cele mai citite

Asta nu e tot. Şansele ca Marius Şumudică să rămână la Astra sunt mici, iar Edward Iordănescu este favorit să preia banca tehnică a giurgiuvenilor. FANATIK.RO a aflat că fostul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu va da un răspunsul final după meciul pe care Astra Giurgiu îl va disputa contra celor de la Voluntari, în finala Cupei României care va avea loc pe 27 mai.

„Vom discuta după finala Cupei României!”

Contactat de FANATIK.RO, Edward Iordănescu a confirmat informaţia oferită şi a vorbit despre planurile pe care le au oficialii celor de la Astra, dar şi despre proiectul pe care îl vor pune în practică din sezonul următor.

„Nu am semnat cu Astra, nu ştiu dacă o voi face, vom discuta probabil după finala Cupei României pentru că aşa este normal pentru club, pentru echipă şi pentru Şumi pe care cu siguranţă îl voi căuta dacă lucrurile vor evolua.

Astra îşi propune un proiect care trebuie început  de la 0 pentru că se închide un ciclu şi presupune multă muncă, răbdare şi consecvenţă, în condiţii deloc uşoare.  Asta nu mă sperie, chiar mă motivează, însă la momentul ăsta îmi analizez opţiunile pentru că vreau să fiu sigur că voi lua cea mai bună decizie. În conducerea clubului sunt oameni echilibraţi şi responsabili şi cu siguranţă vor lua deciziile corecte pentru viitorul echipei”, a spus Edward Iordănescu. 

Nu rata

Astra Giurgiu a terminat sezonul 2016-2017 pe poziţia a 6-a în clasamentul play-off-ului, cu 27 de puncte.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu