ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / CS U CRAIOVA

EXCLUSIV. Oltenii i-au găsit înlocuitor lui Vătăjelu! Cît au plătit

UPDATE, 10 ianuarie, 17:25 / CS U Craiova i-a găsit înlocuitor lui Bogdan Vătăjelu. Radoslav Dimitrov de la FC Botoşani a fost transferat în schimbul a 50.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. 

Cele mai citite

Preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer a confirmat transferul pentru FANATIK.RO: „E adevărat. L-am dat pe Dimitrov la Craiova pentru 50.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer. Îi dorim multă baftă”, a spus Şfaiţer.


 

Bogdan Vătăjelu este deja istorie pentru Gigi Mulțescu, fotbalistul semnînd cu Sparta Praga. Pentru că țintește titlul, tehnicianul caută înlocuitor. Postul de fundaș stînga, lăsat liber de plecarea lui Vătăjelu, ar putea fi ocupat de un jucător de la FC Botoșani.

Radoslav Dimitrov este fundașul pe care oltenii îl vor chiar din această iarnă, iar discuțiile s-au și derulat. Conducerea Craiovei nu a venit, însă, cu o ofertă concretă. S-au înțeles doar cu Dimitrov asupra salariului. 

Valeriu Iftime, patronul clubului din Botoșani, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, cum ar putea ajunge Dimitrov în tabăra oltenilor imediat. ”Da, știu de interesul Craiovei. Au fost niște discuții, nimic oficial. O ofertă concretă nu a fost pusă! Eu am vorbit cu jucătorul, vrea să plece! Eu îi dau drumul, dar aștept oferta!”, a declarat Iftime.

”Face puţin peste 100.000 de euro!”

Finanțatorul a mai spus și cît cere pentru jucătorul de 25 de ani. ”Cred că puțin peste 100.000 de euro nu e mult pentru un fotbalist valoros precum Dimitrov, și de doar 25 de ani. 10 la sută din banii de pe transferul lui Vătăjelu e mult?”, a spus Iftime. Vătăjelu a fost transferat la Sparta pentru 1,3 milioane de euro.

”Dimitrov mai are o ofertă, de la o echipă din Turcia. Discutăm. Am vorbit cu el, are contract pînă la vară, de aia și prețul cerut nu este mare. Aș vrea să-i prelungesc, dar îl înțeleg, vrea să plece la o echipă care trage la un obiectiv, cum e Craiova, la titlu. Și are șanse, va fi în play-off. Eu îi dau drumul”, a continuat finanțatorul moldovenilor.

Ţintele oltenilor

”Acum trebuie să ne calculăm pașii, să nu facem mari schimbări la nivelul lotului. Stabilitatea, întărirea lotului și creșterea forței de joc a Universității Craiova sînt principalele obiective pe care le avem acum.

Pentru a ne bate sus avem nevoie de doi atacanți, un fundaș central și unul lateral. Important este ca ei să vină cu dragoste și convingere că pot scrie istorie sub culorile Universității Craiova. Toți trebuie să înțeleagă spiritul acestui club. Faptul că bogăția noastră nu e contul, că tot sîntem la capitolul acestui transfer, ci bucuria sutelor de mii de suporteri“, a declarat Marcel Popescu, președintele clubului CS U Craiova.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Dimitrov, potrivit transfermarkt.de

15 meciuri a bifat fotbalistul în actualul campionat

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri