ULTIMA ORĂ
FOTBAL / LIGA 1

Veste uriaşă pentru cluburile din Liga 1. S-a dat drumul la banii publici!

GAZ-PANDURII-2

Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat joi că a fost aprobată o Ordonanţă de urgenţă prin care autorităţile locale vor avea posibilitatea să aloce cel mult 5% din buget pentru cluburile sportive. Potrivit Ordonanţei de urgenţă, sportivii vor putea să-şi desfăşoare activitatea în baza unui contract de activitate sportivă, în care va fi stipulată valoarea drepturilor băneşti aferente.

Cele mai citite

În primul rând Ordonanţa de urgenţă va reglementa clar finanţarea activităţilor sportive de către administraţia publică locală. Sportivii îşi vor putea desfăşura activitatea în baza unui contract de activitate sportivă. Veniturile realizate din contractul de activitate sportivă se încadrează în categoria veniturilor din activităţi independente prevăzute de Codul fiscal.”, a declarat Marius Dunca la finalul şedinţei Executivului.

Nu rata

E un prim pas, după care o să vorbim de Legea sponsorizării activităţilor sportive şi ulterior despre Legea sportului, cum prioritizăm federaţiile olimpice, neolimpice, federaţiile care au un potenţial uriaş să devină sport de masă. Trebuie să încurajăm şi competiţiile sportive.”, a mai precizat Marius Dunca.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu