News

Video. Mihai Neșu face progrese uriaşe: ”Am început să mișc ambele mâini!”

12.02.2021 | 14:35
Video Mihai Nesu face progrese uriase Am inceput sa misc ambele maini
Fostul fotbalist Mihai Neșu a venit cu vești bune despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că a început să miște ambele mâini, chiar dacă nu la capacitate normală
ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist Mihai Neșu a venit cu vești bune despre starea sa de sănătate și a dezvăluit că a început să miște ambele mâini, chiar dacă nu la capacitate normală.

Fostul fundaș de la Steaua este mulțumit de fizioterapia pe care o face zilnic de foarte multă vreme, în ciuda faptului că medicii nu credeau în șansele sale de recuperare.

ADVERTISEMENT

El a învățat să scrie cu gura datorită unei tablete speciale pe care face în fiecare zi cerculețe, bețișoare și linii exact ca la școală.

Mihai Neșu, vești bune despre starea sa de sănătate

”Sunt bine, nu pot să mă plâng de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte puțin modificabil. Mișc ambele mâini, dar nu mă pot ajuta de ele 100%”, fost veștile bune pe care le-a oferit Mihai Neșu.

ADVERTISEMENT

”Mâna dreaptă este mai puternică și cu ea pot să beau apă cu o cană adaptată, dar nu mai mult de 100 grame. Mâna stângă e mai bine ca înainte, dar încă mai lucrăm. Nu am de ce să nu fiu mulțumit de starea mea de sănătate”, a spus el într-un interviu la Magic FM.

Mihai Neșu a suferit o accidentare gravă la un antrenament pe care îl desfășura alături de colegii săi de la Utrecht, în primăvara lui 2011. Fostul fundaș a fost nevoit să renunțe la fotbal și a fost chiar în pericol să își piardă viața, însă acum este renăscut și vrea să ajute cât mai mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Cum poţi să-l ajuţi pe Neşu şi fundaţia sa prin care ajută copiii cu probleme

Prin intermediul fundației Mihai Neșu, fostul fotbalist vrea să construiască un centru de recuperare fizică la Oradea, iar foarte mulți oameni din lumea fotbalului și nu numai au donat și au încurajat donațiile către fundație. Orice om poate dona 2 euro printr-un SMS la 8844 cu mesajul ”Cred”.

Fundația ”Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități neuromotorii, pentru a le oferi acestora ajutorul de care au nevoie prin intermediul terapiilor precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațioanală, hidroterapie, hipoterapie.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, patru angajați de la fundația fostului fostbalist au fost descoperiți cu teste pozitive la coronavirus. Cei diagnosticați cu Covid-19 au forme ușoare și nu prezintă simptome îngrijorătoare specifice virusului.

ADVERTISEMENT