FOTBAL INTERNAŢIONAL / EGIPT

Piţurcă, negocieri în impas cu Zamalek. Vezi din ce cauză nu a semnat

Victor Piturca, aproape de semna cu e echipa din Egipt

UPDATE: 16 august: Negocierile dintre Victor Pițurcă și clubul egiptean Zamalek au intrat în impas și este destul de posibil ca africanii să se îndrepte spre o altă soluție pe banca tehnică. Cauza neînțelegerilor este salariul cerut de Pițurcă, neacceptat de egipteni.

Cele mai citite

Victor Piţurcă este la un pas să revină pe banca unei echipe de club după un an de pauză. Fostul selecţioner al echipei naţionale a României este dorit de una dintre cele mai titrate echipe din Africa. Antrenorul de 61 de ani se află deja în Egipt pentru a negocia un contract cu formaţia Zamalek.

Victor Piţurcă a plecat în Egipt, conform site-ului sport.ro, pentru a negocia semnarea unui contract cu Zamalek. Antrenorul român cere un milion de dolari pentru a semna cu echipa care a terminat sezonul trecut pe locul 3 din prima ligă egipteană. Conducătorii clubului sunt dispuşi să accepte doleanţele fostului selecţioner al echipei naţionale a României.

Zamalek este antrenată în acest moment de Tarek Yehia, interimar după demiterea lui Augusto Inacio, fost antrenor în 2012 la FC Vaslui. Tehnicianul care a pregătit formaţia moldoveană a avut mari probleme cu plecarea de la Zamalek, acesta cerând ajutorul ambasadei Portugaliei din Egipt pentru a putea părăsi ţara. Antrenorul portughez nu era lăsat să plece de conducerea clubului din Cairo.

Nu rata

Dacă va semna cu Zamalek, Victor Piţurcă va bifa a patra echipă de club din carieră după ce le-a pregătit pe Steaua Bucureşti, Universitatea Craiova şi Al-Ittihad. Pe banca echipei naţionale a României a bifat trei mandate, în perioadele 1998-1999, 2004-2009 şi 2011-2014. Zamalek a câştigat de cinci ori Liga Campionilor a Africii de-a lungul timpului.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu