ULTIMA ORĂ

VIDEO Bătaie în trafic! Din agresori devin agresați! Doi tineri făcuți KO de un luptător de MMA

Bataie in trafic! Un luptator MMA lasa lati doi tineri agresori

Doi tineri mai pușin norocoși au avut ghinionul să se certe în trafic cu un luptător de MMA. Cel puțin așa pare din imaginile filmate de o cameră de bord a unui autoturism care se afla în spatele coloanei. În primă fază, coboară un tânăr care se duce repede la portbagaj și ia o bâtă de basseball.

Cele mai citite

Începe s-o fluture prin aer, apoi se duce la geamul șoferului din spate și începe să țipe. Nu primește nicio reacție de la șofer, apoi pleacă spre mașina sa, dar ăn drum lovește cu bâta mașina șoferului. Feedback-ul a fost unul dureros. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Bătaie în trafic! Luptătorul a încercat să rămână calm, până i-a fost lovită mașina

Șoferul a ieșit din mașină și s-a îndreptat spre tânărul care agita bâta în aer. Ba chiar încearcă să o folosească asupra șoferului. Acesta se ferește, apoi îi aplică o lovitură agresorului, care cade în pădurea din apropiere, unde și rămâne până la finalul clipului de pe YouTube.

Al doilea ocupant al mașinii încearcă să-i sară în ajutor prietenului spu, dar are aceeași soartă. luptătorul îl prinde din spate cu brațul de gât și îl strânge până când acesta cade lat. Șoferul se urcă apoi la volan, ocolește mașina agresorilor-agresați și se pierde în peisaj.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu