ULTIMA ORĂ
INEDIT / ITALIA

VIDEO. Ce păcăleală! Pretinde că este Nicolae Negrilă, dă interviuri ca fost jucător al Craiovei Maxima şi cerşeşte la semafoarele din Roma!

Nicolae Negrila, cersetor in Italia. Asta scrie Corriere della Sera

Corriere della Sera publică o poveste absolut șocantă despre un fotbalist legendar al României. Italienii scriu că Nicolae Negrilă a ajuns cerșetor în Italia! Ba chiar mai mult, au și în video în care, cel pe care ei cred că este fostul fotbalist al Craiovei Maxima deapană amintiri despre trecutul său în România. Ba chiar mai mult, face câteva jonglerii cu mingea, pe care o lovește de mai multe ori cu capul.

Cele mai citite

Presupusul „Negro” le povestește italienilor – VEZI VIDEO MAI JOS – cum a marcat în poarta lui Kaiserslautern, cum le-a înfruntat pe Benfica și pe Fiorentina. Iar jurnaliștii de la Corriere sunt fascinați de decăderea fotbalistului legendar. „De la semifinală de Cupa UEFA, la cerșit la semafoarele din Roma”, titrează sursa citată. „Acum, cu jongleriile sale, mai convinge unii oameni să îi dea câte un euro atunci când stau la semafor”, mai spun italienii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Desigur, omul de a cărui poveste scriu italienii nu are nici o legătură cu Nicolae Negrilă. Este doar unul dintre cerșetorii români care își fac veacul în Italia. Care, ce-i drept, cunoaște foarte bine istoria clubului Universitatea Craiova. Și care a profitat de naivitatea italienilor pentru a născoci o poveste fabuloasă.

Nicolae Negrilă, carieră de excepție

Nicolae Negrilă, 63 de ani, a fost jucător de bază al Craiovei Maxima, pentru care a jucat timp de 15 ani. Este chiar un fotbalist produs de clubul din Bănie și a mai jucat un sezon la Jiul Petroșani înainte de retragere. Are, de asemenea, 28 de meciuri pentru echipa națională și un gol marcat, într-un amical cu RDG, în noiembrie 1982, scor 1-4. A fost în lot pentru Euro 1984 și a jucat un meci, contra Portugaliei, pierdut de „tricolori”, scor 0-1. A fost pe teren pentru în majoritatea meciurilor care au scris istoria glorioasă a Craiovei Maxima. În 1983 A marcat în poarta lui Kaiserslautern un gol care a însemnat calificarea în semifinalele Cupei UEFA. Prima pentru o echipă din România. Le-a mai înfruntat pe Leeds, Monchengladbach, Fiorentina și Benfica.

Lucrează la Regia de Termoficare Municipală din Craiova

Nicolae Negrilă a rămas în Craiova, acolo unde s-a angajat la Regia de Termoficare Municipală din Craiova și trăiește dintr-o leafă de controlor prestări servicii, recuperator debite. Este cetățean de onoare al Craiovei și maestru emerit al sportului. Chiar și așa, recunoaște că a avut mari dificultăți financiare. În special în perioada în care a fost grav bolnav, în urmă cu șapte ani. „Când am fost internat în spital nu m-aș fi descurcat deloc dacă n-ar fi fost prietenii mei Sorin Cârțu, Gabi Boldici, Mircea Irimescu și Ilie Balaci”, a recunoscut Negrilă.

A avut mari probleme de sănătate: „Doar 2 la sută scapă”

Nicolae Negrilă a trecut peste o mare cumpănă în urmă cu șapte ani. A suferit un trombo embolism pulmonar și a fost internat de urgență, la secția de reanimare la secția de reanimare a Spitalului Județean de Urgență Craiova. „Am avut mare noroc că am scăpat cu viaţă, medicii mi-au spus că procentajul celor care supravieţuiesc după aşa ceva este de numai doi la sută. În salon am fost dus într-un fel de comă, dar eram conştient de ceea ce era în jur. Eram trei pacienţi cu acelasi diagnostic, mie mi-au pus perfuzii şi am adormit. Când m-am trezit, ceilalţi doi muriseră… M-am îngrozit, mi-a venit să plâng, am crezut că totul s-a sfârşit”, a povestit Negrilă pentru Jurnalul Naţional.

A atras atenţia asupra lui Mititelu: „Nu te poţi baza pe el”

Negrilă, secund al lui Cârţu în 1991, la ultimul titlu al Ştiinţei, a fost unul dintre primii oameni care au atras atenţia asupra problemelor pe care Adrian Mititelu le provoacă Universităţii Craiova. A fost printre primii care au atras atenţia că Primăria Craiova trebuie se implice pentru a salva echipa. „Dacă Mititelu nu vrea să cedeze Universitatea Craiova către Primărie, atunci trebuie făcută o echipă nouă. Pe el nu poţi să te bazezi”, spunea

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu