Fotbal international

FOTO INCENDIAR! RIHANNA SE IUBEŞTE, ÎN PUBLIC, CU UN FOTBALIST! Imagini cîntăreaţa!

Rihanna este în aceste zile la Paris, acolo unde e Săptămîna Modei. Frumoasa cîntăreaţă nu a ratat însă "Clasicul" Franţei între PSG şi Marseille, cîştigat de parizieni cu 2-1. Ea a...
06.10.2015 | 14:30

Rihanna este în aceste zile la Paris, acolo unde e Săptămîna Modei. Frumoasa cîntăreaţă nu a ratat însă “Clasicul” Franţei între PSG şi Marseille, cîştigat de parizieni cu 2-1. Ea a fost pe stadionul Parc De Princes alături de prietenele ei celebre, Kendall Jenner şi Gigi Hadid. 

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU RIHANNA! GOALĂ E DEMENŢIALĂ! 

Deşi se părea că a venit să vadă meciul, celebra artistă nu a avut ochi decît pentru un jucător: portarul lui PSG, Kevin Trapp. Ea a fost surprinsă de camere în timp ce întreba despre Trapp, fiind impresionată de penalty-ul apărat de portarul german: “Este cumva german?”, întreba Rihanna după faza în care s-a remarcat Trapp.

Cei doi şi-au petrecut pînă la urmă noaptea împreună, Trapp postînd o poză alături de Rihanna dintr-un club de noapte. Tînărul portar s-a pozat în timp ce Rihanna îl pupa pe obraz, avînd şi un tricou cu autograf în mînă.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA POSTATĂ DE TRAPP

Tags: