ULTIMA ORĂ
FOTBAL INTERNAŢIONAL / ANGLIA

VIDEO. GALERIE FOTO. Cadou pentru Manchester City. Jucătorii lui Pep se vor echipa într-un vestiar SF

Manchester City debutează sâmbătă în noul sezon de Premier League. „Cetăţenii” se deplasează pe terenul celor de la Brighton, echipă nou-promovată în primul eşalon al fotbalului englez. Peste o săptămână, jucătorii lui Pep Guardiola vor juca pe teren propriu cu Everton şi vor avea posibilitatea să se echipeze în noul vestiar al echipei.

Cele mai citite

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a cerut în mod insistent ca vechiul vestiar să fie schimbat, iar şefii clubului s-au conformat imediat. Întreaga aripă a stadionului „Etihad” a fost modernizată, planurile semănând cu cele ale complexului de antrenament al „cetăţenilor”. Antrenorul spaniol a cerut în mod expres ca noul vestiar să aibă o formă circulară.

Langa vestiarul jucatorilor au fost instalate piscine cu hidromasaj şi a mai fost renovat şi tunelul de iesire al echipelor. Pe lângă modernizările aduse vestiarului, suporterii lui Manchester City se vor bucura şi de o nouă zonă VIP. Pentru 9.000 de lire sterline pe an, fanii pot servi mâncăruri alese din Ghidul Michelin. Jucătorii lui Pep se vor bucura de noile modernizări din etapa a doua a sezonului, când vor juca pe teren propriu cu Everton.

Nu rata

Primul sezon al lui Pep Guardiola la Manchester City a fost un eşec total. „Cetăţenii” au ratat toate obiectivele propuse la începutul stagiunii trecute. Stadionul „Etihad” a fost inaugurat în 2003 şi poate primi 55.097 de spectatori.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu