Video

VIDEO / Gascoigne începe o viaţă nouă! A scăpat de băutură!

Englezii au un motiv de bucurie. Copilul teribil al fotbalului din Albion şi-a revenit. Paul Gascoigne a scăpat de problemele cu băutura. "Responsabilă" pentru această performanţă este noua...
20.10.2014 | 17:36
VIDEO  Gascoigne incepe o viata noua A scapat de bautura

Englezii au un motiv de bucurie. Copilul teribil al fotbalului din Albion şi-a revenit. Paul Gascoigne a scăpat de problemele cu băutura. “Responsabilă” pentru această performanţă este noua cucerire a englezului de 47 de ani. Mandy Thomas este cea care a fost lîngă fostul jucător al lui Tottenham şi Newcastle de la ultima vizită pe care acesta a făcut-o la clinica de dezalcoolizare.

gazza2

Conform site-ului fameflynet.uk.com, Paul şi Mandy s-au afişat în public şi prietenii lui Gascoigne speră ca iubita de 44 de ani a englezului să îl aducă pe acesta pe drumul cel bun. Mai mult, Gazza s-a mutat într-o casă nouă. Gascoigne s-a pozat în gradină, cu un trabuc în gură, spre bucuria fanilor săi.

gazza4

Cum au început problemele?

Gascoigne este cel mai problematic fotbalist din istoria Angliei. A fost internat de şapte ori în clinici de dezalcoolizare în ultimii 18 ani. Problemele au început pentru fostul internaţional, înainte de divorţul de prima soţie, Sheryl, în 1999. După separare, Gazza a recunoscut că a fost violent cu Sheryl, lucru de care a amintit şi fosta soţie, în cartea intitulată My Life Surviving Gazza.

Record de pahare de wiskey băute

Prima ieşire în decor a lui Gascoigne s-a petrecut în 1998. Englezul, care la acea vreme avea 31 de ani, a băut 32 de pahare de wiskey şi a întrat în comă alcoolică. Medicii i-au indicat 28 de zile de spital, dar Gazza a stat numai două săptămîni sub supravegherea doctorilor.

gazza3

Prins băut la volan

În 2010, Gascoigne a fost prins de poliţia din Anglia băut la volan. Fostul sportiv nu s-a prezentat la proces. S-a internat la o clinică de dezalcoolizare. Gazza nu a scăpat. A primit o pedeapsă de opt săptămîni de închisoare cu suspendare.

Beat la un eveniment de caritate

Paul Gascoigne a uimit din nou pe toată lumea în 2013, atunci cînd s-a prezentat sub influenţa alcoolului la un eveniment de strîngere de fonduri. Englezul de-abia se ţinea pe picioare şi avut grave probleme în a vorbi în faţa oamenilor prezenţi.

Paul Gascoigne a făcut carieră în Anglia, pentru Tottenham şi Newcastle. Chiar dacă nu a căştigat niciun titlu în Albion, el a fost un jucător de bază al naţionalei Angliei. A evoluat în perioada 1988 – 1999 pentru selecţionata engleză şi a marcat 10 goluri.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!