Fotbal intern

VIDEO / “Generaţia de AUR” a revenit pe teren! Mii de fani au aplaudat-o

UPDATE 28.11.2014 10:52 / Gheorghe Hagi şi alţi componenţi ai "Generaţiei de Aur" s-au deplasat la Iaşi pentru partida caritabilă care a avut ca scop strîngerea de fonduri pentru Radu...
28.11.2014 | 11:13
VIDEO  Generatia de AUR a revenit pe teren Mii de fani au aplaudato

UPDATE 28.11.2014 10:52 / Gheorghe Hagi şi alţi componenţi ai “Generaţiei de Aur” s-au deplasat la Iaşi pentru partida caritabilă care a avut ca scop strîngerea de fonduri pentru Radu Avasilcăi, puştiul de 17 ani depistat cu o tumoră malignă rinofaringe şi care are nevoie de o operaţie în Elveţia. Au fost prezente în sală nume de legendă ale naţionalei României, precum Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău, Florin Prunea, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Ioan Vlădoiu, Adrian Bumbescu precum şi foşti jucători ai Politehnicii Iaşi: Vasile Simionaş, Mihai Dănilă, Mircea Ursu, Didi Florean ori Ciprian Paraschiv. Au mai onorat invitaţia organizatorilor Raffael, solistul formaţiei Iris, care a compus ultimul imn al echipei naţionale de fotbal a României şi antrenorul CSMS, Nicolo Napoli, precizează ziaruldeiasi.ro. Strîngerea de fonduri va continua şi la meciul pe care formaţia pregătită de Nicolo Napoli îl va disputa în compania Pandurilor, încasările în urma biletelor vîndute urmînd să fie redirecţionate pentru cazul tînărului. În total, conform sursei citate, s-au strîns circa 7300 de euro!

VEZI VIDEO:

GALERIE FOTO – sursa ziaruldeiasi.ro:

h1 h2 h3 h4 h5

 

UPDATE 27.11.20014 10:45 / În frunte cu Hagi, foşti internaţionali importanţi ai României vor juca în această seară, începînd cu ora 19:00, la Sala Polivalentă. Fondurile strînse vor fi donate unui junior al CSMS, Radu Avasilcăi, care are nevoie de un tratament în Elveţia.

De la ora 19:00, la Sala Polivalentă se vor înfrunta două echipe, reunite sub titulatura “Prietenii lui Prunea” şi “Old-boys Poli – Suporteri Poli”. Au anunţat că vor fi prezente la sală nume de legendă ale naţionalei României, precum Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Ioan Ovidiu Sabău, Florin Prunea, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Ioan Vlădoiu, Adrian Bumbescu dar şi foşti jucători ai Politehnicii: Vasile Simionaş, Mihai Dănilă, Mircea Ursu, Didi Florean ori Ciprian Paraschiv. Vor mai onora invitaţia organizatorilor Raffael, solistul formaţiei Iris, care a compus ultimul imn al echipei naţionale de fotbal a României şi antrenorul CSMS, Nicolo Napoli.
Fondurile necesare lui Radu vor fi strînse din mai multe direcţii: prin donaţii în urnele care vor fi instalate în Sala Polivalentă şi ca urmare a licitaţiilor prin care vor fi vîndute un tricou al echipei naţionale cu autografele jucătorilor români care au evoluat în recenta partidă cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European 2016 şi mingea cu care se va juca în această seară, cu autografele vedetelor care vor fi prezente la Iaşi.
Toate informaţiile au fost oferite de Sergiu Melinte, preşedintele Fan Club echipa naţională – filiala Moldova, care şi-a exprimat speranţa că şi oameni de afaceri importanţi ai oraşului vor fi prezenţi la licitaţiile din această seară
 UPDATE 22.11.2014 13:29/ “Generaţia de Aur” se va prezenta la Iaşi, săptămîna viitoare, pentru un meci caritabil care are ca scop strîngerea unor fonduri pentru Radu Ionuţ Avasilcăi, fotbalistul de 17 ani descoperit cu o tumoră. Preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea, a discutat cu Hagi, Belodedici, Vlădoiu, Sabău, Ciobotariu şi Mihali pentru a fi prezenţi la Iaşi într-o echipă din care să mai facă parte şi Ciprian Paraschiv şi solistul Iris, Raffael. Cea mai titrată naţională a României va disputa un meci contra unei selecţionate locale, din care vor face parte foştii jucători ai Politehnicii Iaşi, urmînd ca meciul să se dispute joi, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Iaşi.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CSMS Iaşi se află în zona retrogradării, cu mici şanse de a se salva de la reîntoarcerea în liga a doua, dar situaţia sportivă a clubului este incomparabilă cu drama prin care trece unul dintre puştii de la juniorii moldovenilor. În luna august, după un tratament de luni de zile pentru sinuzită, lui Radu Ionuţ Avasilcăi, i s-a descoperit o tumoră malignă rinofaringe, iar singura sa şansă la viaţă este o operaţie în Elveţia care costă 20.000 de euro, mai ales că medicii i-au mai dat şanse doar pînă la Crăciun! Familia fotbalistului a deschis două conturi în care cei dornici să ajute pot dona sume de bani. De drama puştiului a fost impresionat şi stelistul Florin Niţă. Portarul echipei din Ghencea a distribuit pe pagina personală de Facebook povestea lui Radu.

10313749_814684525255388_5108738172590601972_n

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: