SPORTURI / TENIS

VIDEO. Gest minunat al Simonei Halep! Americanii au rămas uimiţi

Simona Halep este protagonista unui gest emoționant, care s-a consumat pe perioada participării jucăoarei noastre la turneul de la Miami, săptămâna trecută. Publicația Miami Patch a ținut să sublinieze atitudinea Simonei, care a făcut o uriașă surpriză unui copil bolnav.

Cele mai citite

child_with_tumor-1491413436-2873

Este vorba de o fetiță în vârstă de numai opt ani, americancă de origine română, pe nume Brianna Alexe, depistată, din fericire, la timp, de către medicii din State cu o tumoare ganglionară la carotidă. Fetița a fost recent operată cu succes, iar părinții, știind pasiunea fiicei lor pentru tenis și, în special, pentru Simona Halep, au profitat de prezența sportivei noastre la Turneul Masters de la Miami, pentru a o ruga să-i transmită un mesaj video Briannei, pentru a-i face o mare bucurie.

Simona a răspuns prompt acestei solicitări, iar înregistrarea video a făcut-o atât de fericită pe Brianna, aflată acum în perioada de recuperare după intervenția chirurgicală, încât îl pune să-l urmărească zilnic de zeci de ori, starea ei de sănătate îmbunătățindu-se vizibil de la o zi la alta.

Nu rata

În mesajul video Simona îi spune că este mândră să aibă un asemenea fan, care a avut puterea să treacă peste o situație atât de grea la numai câțiva ani, să treacă peste operație cu succes și îi urează să se întoarcă mai repede la joacă și, dacă îi place, pe terenul de tenis.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu