INTERNAŢIONAL / ITALIA

VIDEO. Iată de ce costă atît de mult perla lui Milan! Nici la antrenamente nu ia gol

do

Poate că multă lume a rămas mirată cum de s-a ajuns ca un portar care abia a depăşit vîrsta junioratului să valoreze nu mai puţin de 80 de milioane de euro. Gigi Donnarumma, pentru că despre el este vorba, a devenit ţinta pricipală a campioanei Juventus, care a oferit 40 de milioane de euro lui AC Milan, clubul la care este legitimat actualmente jucătorul, iar alte 40 de milioane pentru patru ani de salariu direct fotbalistului.

Cele mai citite

Juve îl vrea cu orice preţ

Este clar că formidabila şcoală de portari italiană a scos o nouă perlă, după marile nume de pînă acum: Albertosi, Zoff, Pagliuca, Zenga şi Buffon. Iar cînd însuşi Buffon vine şi se roagă de şefii clubului său să facă acum tot posibilul pentru a nu-l rata pe tînărul de senzaţie dintre buturile rossonerilor, e clar că ştie ce spune.

Nu rata

Un video postat pe Youtube face mai mult decît orice selecţie a paradelor din meciurile oficiale ale lui Donnarumma. Pentru că este vorba de o şedinţă de antrenament, care ne arată calităţile ieşite din comun ale noului Buffon, reuşind să neutralizeze fiecare încercare de a i se da gol, indiferent de distanţă şi poziţia din care s-a şutat.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu