News

VIDEO / RĂZBOI între clanurile de INTERLOPI din Timişoara. Unul a ajuns aproape MUTILAT la spital

Războiul din lumea interlopă a reizbucnit, noaptea trecută, la Timişoara, cu o violenţă de neimaginat. Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, aproape mutilat în bătaie, de...
05.07.2015 | 11:12
VIDEO  RAZBOI intre clanurile de INTERLOPI din Timisoara Unul a ajuns aproape MUTILAT la spital

Războiul din lumea interlopă a reizbucnit, noaptea trecută, la Timişoara, cu o violenţă de neimaginat. Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, aproape mutilat în bătaie, de nerecunoscut după ”corecţia” aplicată.

Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte ca dosarul grupării conduse de interlopul Sorin Udrea instrumentat de DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, în care se judecă inclusiv atacarea victimei de acum, Tudor Stoiţi, în barul Ibiza, să se finalizeze la Tribunalul Timiş. Udrea şi locotenenţii săi sunt acuzaţi de şantaj, contrabandă, tâlhărie, tentativă de omor, constituire de grup infracţional organizat, instigare la ultraj şi vătămare corporală gravă.

Oamenii legii i-au reţinut pe Udrea şi ai lui în urma unei serii de episoade violente, la începutul anului 2013. Mai întâi Udrea a fost bătut în localul Lepa Brena, în urma unei încăierări cu Jean Crihan şi fraţii Tudor şi Lucian Stoiţi, acesta din urmă fiind luptător MMA, în martie 2013. Peste trei luni, în iunie 2013, trei membri ai grupării lui Udrea şi-au răzbunat şeful. Ciprian Gavrilă, Caius şi Darius Gazibara l-au atacat pe Tudor Stoiţi în barul Ibiza, acesta alegându-se cu o sabie înfiptă în umăr.

Ca o continuare a acestui incident, anul trecut, în iulie, maşina lui Marius Calafeteanu a fos ciuruită de trei gloanţe trase dintr-un pistol cu glonţ. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20, în parcarea de lângă Stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Calafeteanu era în jeep-ul său împreună cu Gabriel Giosu şi cu Adrian Taloş, acesta din urmă fiind şi el victima încăierării d enoaptea trecută.

Bătaia între clanurile rivale de interlopi a izbucnit în jurul orei 4,00, peste drum de sediul Poliţiei Timiş. Un grup de bărbaţi, din care făceau parte Tudor Stoiţi şi Adrian Taloş, a fost atacat de un grup de aproximativ 10 persoane în clubul Every Time. Agresorii au intrat în club, s-au dus spre masa unde aceştia erau şi i-au luat la bătaie. Primul lovit a fost Stoiţi, acesta fiind, se pare, principalul vizat în cadrul atacului.

Vă reamintim că Tudor Stoiţi este cel care a fost înjunghiat în incidentul de la barul Ibiza, în urmă cu doi ani. El a fost atacat de clanul interlopilor lui Udrea, care la momentul respectiv au vrut să-l execute folosind o sabie, însă Stoiţi a scăpat şi a fugit la Urgenţe cu sabia înfiptă în umăr, aproape până la plăsele. Medicii au fost nevoiţi să îl opereze pentru a extrage arma alba din corp.

Sursă: www.evz.ro