CRAIOVA-DINAMO / SÂMBĂTĂ, ORA 20:30

VIDEO. Secretul ASCENSIUNII lui Hanca: ”De asta am ajuns aici!”

CRAIOVA-DINAMO. Este eroul ultimei partide câștigate de ”câini”, 2-1 cu Viitorul! Sergiu Hanca a punctat de două ori și a adus cea de-a treia victorie consecutivă pentru Dinamo! Astfel, trupa din ”Ștefan cel Mare” a început să spere chiar la titlu.

Cele mai citite

CRAIOVA-DINAMO. Sergiu Hanca este poate fotbalistul cu cea mai fulminantă creștere! A semnat cu Dinamo la începutul lui ianuarie 2016, din postura de jucător liber de contract. Cei de la ASA nu-i puteau plăti salariul și a reziliat. Într-un timp relativ scurt, un an și patru luni, Hanca a devenit unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai Ligii 1. Cu siguranță, la Dinamo este numărul 1! De altfel, jucătorul a captat și atenția lui Daum, care l-a selecționat. Nu a bifat încă debutul sub tricolor, dar are tot timpul.

CRAIOVA-DINAMO. Dar cine este în spatele jucătorului care, pe când evolua la ASA Târgu Mureș, își anunța, ferm, colegii că locul lui este în ”Ștefan cel Mare” și acolo va ajunge! Vis împlinit. O echipă de profesioniști are grijă de fotbalistul, dar și de individul Sergiu Hanca.

CRAIOVA-DINAMO. Trei specialiști, Cristian Fota, Cristian Fogarassy și Octavian Grozea, se ocupă de pregătirea mentală a jucătorului. Are și un antrenor personal, Sasha Calisthenic, un profesionist cunoscut în lumea show-bizz-ului, multe vedete apelând la serviciile acestuia.

asdfasdfasdfasdf

”Da, mă antrenez și separat! În spatele meu este o întreagă echipă! Datorită lui Sasha și a psihologilor cu care lucrez, am reușit să ajung unde am ajuns”, a dezvăluit Hanca.

De altfel, valoarea de piață a fotbalistului a crescut de trei ori de când a venit la Dinamo. 450.000 de euro costa Hanca în momentul transferului de la ASA, iar acum este evaluat la 1,25 de milioane de euro!

Nu rata

36 de meciuri în toate competiţiile sezonului a bifat Hanca pentru Dinamo

9 goluri în toate competiţiile a înscris Sergiu Hanca

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu