Video

VIDEO / ZMĂRĂNDESCU, MĂCELARUL DIN CUŞCĂ. Cătălin Zmărăndescu a făcut o nouă victimă în cuşca din Londra

Ajuns la aproape 42 de ani, Cătălin Zmărăndescu este neobosit. Masa musculară i-a crescut considerabil şi în acelaşi timp parcă şi pofta de bătaie. Aşa se face că în cuşcă se...
08.09.2014 | 13:59
VIDEO  ZMARANDESCU MACELARUL DIN CUSCA Catalin Zmarandescu a facut o noua victima in cusca din Londra

Ajuns la aproape 42 de ani, Cătălin Zmărăndescu este neobosit. Masa musculară i-a crescut considerabil şi în acelaşi timp parcă şi pofta de bătaie. Aşa se face că în cuşcă se transformă într-o adevărată fiară.

În ultima gală în care a luptat, UCMMA 40, Cătălin a reuşit o victorie extrem de spectaculoasă. Fosta gardă de corp al lui Gigi Becali pur şi simplu l-a terminat pe adversarul său din cuşca de la Londra. Galezul Ben Schneider a rezistat doar un minut şi 17 secunde în faţa pumnilor de oţel ai românului. Zmărăndescu a început însă lupta cu o proiectare la sol care a făcut deliciul publicului. Galezul a reuşit să se ridice de la podea, dar Zmărăndescu l-a trimis înapoi acolo de unde s-a mai ridicat doar după ce arbitrul a pus capăt luptei. Forţa pumnilor expediaţi de român a fost prea mare pentru Schneider care abia se mai ţinea pe picioare după meci. Cătălin Zmărăndescu a ajuns la a 10-a victorie din cariera de arte marţiale mixte.

Spectacolul făcut de Zmărăndescu la Londra îl puteţi urmări în filmuleţul de mai jos.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!