ULTIMA ORĂ
PRELIMINARII LIGA CAMPIONILOR / STEAUA-VIKTORIA PLZEN

Cehii, enervaţi de Becali: „Vrem de două ori mai mult să-i batem”

FC Steaua Bucureşti va debuta în sezonul european în faţa celor de la Viktoria Plzen. Cehii au fost nemulţumiţi de reacţia lui Gigi Becali după tragerea la sorţi şi vor să-i bată pe „roş-albaştri”.

Cele mai citite

Vineri, când a avut loc tragerea la sorţi a turului trei preiminar din Liga Campionilor, Gigi Becali mulţumea divinităţii pentru adversar, iar cei de la Sparta Praga s-au simţit jigniţi de afirmaţiile patronului de la FC Steaua Bucureşti şi sunt decişi să se răzbune pe echipa acestuia:

„Acum vrem de două ori mai mult să-i batem pe români şi să le închidem gura”, spun cei de la Plzen, citati de efotbal.cz.

„Viktoria Plzen nu e atât de puternică!”

Gigi Becali a vorbit vineri după tragerea la sorţi, despre confruntarea cu Viktoria Plzen: „Abia aștept să înceapă meciurile. Pentru început mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunea. Acum, să vedem semnele, dacă întăresc rugăciunea și dacă ne calificăm. Este un adversar accesibil, deși toți adversarii sunt puternici.

Noi, de acum, suntem mult mai puternici ca Astra de atunci. Noi avem prima șansă, dar nu una foarte mare. Normal, trebuie să treci. După aceea, dacă jucăm play-off de Champions League, sunt mulțumit. Ce-o vrea Dumnezeu, pentru că oricum iau bani mulți. Eu vreau să am echipă puternică și să nu mă mai uit la adversari. Puteam avea adversari mai puternici, dacă ne aflam în locul Viitorului, în urna campionilor. Mă bucur pentru Viitorul, are adversar facil. Plzen nu e atât de puternică”.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri