Fotbal intern

VIDEO. Villarreal – Steaua 2-1. “Submarinul” ne-a scos din Europa

VILLARREAL-STEAUA. "Submarinul galben" a învins trupa lui Laurenţiu Reghecampf, scor 2-1, iar Steaua termină ultima în grupa L şi iese din Europa....
08.12.2016 | 19:58

VILLARREAL-STEAUA. “Submarinul galben” a învins trupa lui Laurenţiu Reghecampf, scor 2-1, iar Steaua termină ultima în grupa L şi iese din Europa.

dsadsadadas

Min. 95. Finalul partidei.

Min. 94. Soriano rămîne singur cu Niţă, dar goalkeeper-ul Stelei respinge în corner.

Min. 93. Soriano îşi încearcă norocul cu un şut de la mare distanţă, dar balonul trece pe lîngă.

Min. 91. CARTONAŞ GALBEN. Achim este avertizat.

Min. 90. Arbitrul arată 5 minute de prelungire.

Min. 87. VIDEO. GOL VILLARREAL. Reuşită superbă a lui Trigueros. Fostul junior al Barcelonei trimite din afara careului un lob peste Niţă.

Min. 85. SCHIMBARE VILLARREAL. Iese Bakambu, intră Hernandez.

Min. 81. Şutul lui Momcilovic este deviat, iar balonul este reţinut de Asenjo.

Min. 80. SCHIMBARE VILLARREAL. Iese Sansone, intră Borre.

Min. 80. CARTONAŞ ROŞU. Tamaş îl faultează pe Soriano, iar arbitrul îi arată cel de-al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Min. 78. SCHIMBARE STEAUA. Boldrin este înlocuit de Ovidiu Popescu.

Min. 75. Sansone reia cu călcîiul, dar Niţă e pe poziţie şi reţine.

Min. 69. Achim îi pune bine balonul lui William De Amorim în faţa careului spaniolilor, brazilianul pătrunde în careu, dar Asenjo reţine.

Min. 67. CARTONAŞ GALBEN. Golubovic este avertizat pentru că şi-a lovit un adversar cu cotul.

Min. 61. Bakambu reia de lîngă Niţă, dar şutul ajunge în plasa laterală.

Min. 58. Boldrin trimite din lovitură liberă, dar mingea trece peste poartă.

Min. 56. VIDEO. GOL STEAUA. Achim reuşeşte egalarea după numai puţin de un minut de cînd a intrat în locul lui Pintilii. Tamaş a centrat perfect în careul spaniolilor, iar mijlocaşul reia perfect cu capul. 

Min. 55. SCHIMBARE STEAUA. Pintilii nu poate duce 90 de minute şi este înlocuit cu Achim.

Min. 53. William De Amoim centrează mult departe de careul spaniolilor, deşi nu avea niciun adversar în preajmă.

Min. 46. SCHIMBARE STEAUA. Iese Enache, intră Golubovic.

*Calificarea încă nu e pierdută. Cu 0-0 la Osmanlispor cu Zurich, Steaua are nevoie de un egal cu cel puţin 2 goluri marcate.

Min. 46. A început a doua repriză. 

Min. 45+2. Pauză.

Min. 45+1. Boldrin greşeşte, Bakambu pătrunde în careul Stelei, trage, dar Niţă plonjează bine. Balonul este trimis în afara careului de Tamaş.

Min. 42. Adi Popa reia bine din unghi, dar balonul este deviat şi ajunge în corner.

Min. 40. Mario şutează periculos, dar balonul trece pe lîngă poarta lui Niţă. 

Min. 38. SCHIMBARE VILLARREAL. Musacchio se accidentează şi este înlocuit de Alvaro.

Min. 33. CARTONAŞ GALBEN. Tamaş este avertizat pentru un fault asupra lui Costa.

Min. 32. Bakambu îşi încearcă şi el norocul la poarta lui Niţă, dar balonul trece peste.

Min. 30. Bakambu îi trimite lui Sansone, dar şutul acestuia nu îi pune probleme lui Niţă.

Min. 27. CARTONAŞ GALBEN. Bakambu este avertizat pentru simulare.

Min. 25. CARTONAŞ GALBEN. Enache este avertizat pentru proteste.

*Gabriel Enache i-a reproşat lui Adi Popa faptul că nu a pasatm iar ocazia celui din urmă nu a avut niciun rezultat.

Min. 18. Boldrin îi trimite bine lui Popa, în careul lui Asenjo, dar acesta a preferat să tragă deşi Enache se afla singur în faţa porţii.

Min. 15. VIDEO. GOL VILLARREAL. Sansone este găsit bine în careu de Gaspar, Niţă reuşeşte să respingă în primă fază şutul acestuia, dar mingea ajunge tot la atacant care nu mai ratează şi-l învinge pe portarul Stelei cu un şut de la aproximativ 10 metri.

Min. 7. Trigueros bate bine o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, lateral stânga, însă Niţă este la post şi reţine cu siguranţă.

*Steaua se apără sus. Fundaşii vicecampioanei României se află la aproximativ 40 de metri de poarta lui Florin Niţă.

Min. 6. Soriano reia cu capul pe poartă, dar Florin Niţă se află pe poziţie şi reţine balonul.

Min. 5. William De Amorim deviază pe spate, dar Momcilovic nu reuşeşte să treacă de un adversar.

Min. 4. Bruno Soriano centrează spre careul lui Niţă, dar Bourceanu reuşeşte să respingă.

Min. 2. William De Amorim scapă spre poarta lui Asenjo, dar arbitrul îl opreşte pentru că Victor Ruiz a căzut după un duel cu Adi Popa.

Min. 1. A început partida de pe “El Madrigal”. Gazdele au lovitura de start.

*Se ţine un moment de reculegere pentru fotbaliştii de la Chapecoense care şi-au pierdut viaţa după ce avionul în care se aflau a căzut în Columbia.

Echipele de start:

VILLARREAL: Asenjo – Gaspar, Musacchio, Victor Ruiz, Jaume Costa – Jonathan Dos Santos, Trigueros, Bruno Soriano, Roberto Soriano – Bakambu, Sansone

Rezerve: Andres Fernandez, Pato, Alvaro, Hernandez, Rukavina, Borre, Suarez

STEAUA: Fl. NiţăTamaş, Moke, Toşca, Momcilovic – Enache -Bourceanu, Pintilii, De Amorim – Boldrin, Ad. Popa

Rezerve: Stăncioiu – Tudorie, Golubovic, Jakolis, Aganovic, Achim, Ovidiu Popescu

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Fanii au luat cu asalt casele de bilete de la El Madrigal. Aceştia au încredere în echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, iar cele mai mari speranţe şi-au pus în Adi Popa. Majoritatea celor prezenţi la stadion cred că Steaua va învinge Villarreal.

Iată VIDEO de la El Madrigal:


VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Fanii români ai Stelei au ajuns deja la stadionul El Madrigal. Eu au stat trei ore la coadă pentru a-şi procura biletele la meciul decisiv cu Villarreal.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Laurenţiu Reghecampf a decis să-şi scoată jucătorii la o plimbare pe plajă în jurul orei 13:00. Steliştii s-au relaxat timp de aproximativ 30 de minute, iar apoi s-au retras la hotel pentru a se retrage în camere.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Cristi Coste (redactor şef) este trimisul FANATIK.RO în Spania. El vă prezintă cele mai noi informaţii despre echipa lui Laurenţiu Reghecampf, dar şi despre rivala Villarreal. Vezi în filmuleţul de mai jos detalii:


VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update/ Pedepsit? De ce nu a mers Duckadam cu lotul!- VEZI DETALII AICI

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Rădoi a vorbit despre duelul cu Villarreal – VEZI DETALII AICI.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Istoricul ne dă speranţe. Steaua adoră meciurile decisive – VEZI DETALII AICI.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Gigi ia o avere dacă se califică! Ce sumă încasează finanţatorul Stelei – VEZI DETALII AICI.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Toate calculele calificării. Ce rezultate ne convin – VEZI DETALII AICI.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Update / Gigi Becali nu merge la meciul pe care Steaua în va disputa pe stadionul celor de la Villarreal, dar jucătorii lui Reghecampf vor încasa o primă uriaşă – VEZI DETALII AICI.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 20:09. Suporterii care au însoţit Steaua la Villarreal au rămas impresionaţi de magazinul de prezentare al ”Submarinului galben”

15424411_350154942023944_1101922933_n

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 18:47. Steliştii au susţinut antrenamentul oficial pe stadionul El Madrigal. Următorii jucători s-au antrenat: Niţă, Stăncioiu, Ovidiu Popescu, Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic, Pintilii, Bourceanu, Achim, Aganovic, Boldrin, Jakolis, Adi Popa, Enache, De Amorim, Tudorie şi Golubovic.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 16:49. FANATIK.RO a aflat că steliştii au fost informaţi că se va face o escală în Italia (Alghero Sardinia), pentru realimentare. Piloţii aeronavei au luat această decizie pentru a evita o situaţia dramatică din Columbia, atunci cînd 19 jucători de la echipa Chapecoense şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic. 

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 15:47. La hotel, steliştii au fost aşteptaţi de cîţiva fani. Aceştia sînt convinşi că Steaua va reuşi să se califice în ”primăvara europeană”.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 14:43. Steliştii au ajuns la hotelul unde vor fi cazaţi.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 13:40 Echipa Steaua a aterizat pe aeroportul din Castellon cu două ore întîrziere. Motivul: avionul care îi transporta pe stelişti a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în Italia pentru a realimenta.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE, 7 decembrie, ora 11:40 / Gigi Becali a anunţat cum va juca Laurenţiu Reghecampf contra celor de la Villarreal, partidă care va avea loc joi, ora 18:00, în ultima rundă din grupele Ligii Europa.

“Ce să facă Reghe? O să joace la victorie. Joci la victorie ca să ai victorie. 0-0 nu este bun. Ce aşteptare? Noi nu putem să jucăm la aşteptare. Cea mai mare încredere am în Popa şi De Amorim, stînga-dreapta. Mizez pe mijlocul terenului că sîntem puternici. Boldrin e un fotbalist bun cînd joacă cu ambiţie. Cred că Golubovic o să joace în atac, nu avem cu cine şi aşa mi-a spus Reghe. Decît să jucăm cu Popa în atac…”, a spus Becali.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE. 6 decembrie, ora 20:00 /  FANATIK.RO a ajuns în Spania înaintea Stelei, pentru meciul decisiv al roş-albaştrilor de joi şi vă prezintă primele imagini de la Villarreal.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE. 6 decembrie, ora 13:30 / Spaniolii de la Marca se aşteaptă la o prezenţă masivă a românilor în tribune la Villarreal.

Ziarul iberic scrie că sînt aşteptaţi 5000 de români în tribunele stadionului El Madrigal. În provincia Castellon sînt foarte mulţi români şi a fost bătaie pe bilete.

Marca scrie că e cea mai mare afluenţă de fani ai unei echipe adverse pe El Madrigal în istoria competiţiilor europene. Nu s-a întîmplat niciodată ca o echipă oaspete să fie încurajată de 5000 de fani.

UEFA poate vinde oaspeţilor doar 3000 de bilete din cauza capacităţii stadionului, însă 2000 de români vor sta şi printre fanii “submarinului galben”

kkldg


VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE. Fran Escriba a anunţat că are probleme de lot înaintea duelului cu “roş-albaştrii”. Cheryshev şi Bruno sînt incerţi pentru partida de joi:

“Noi sîntem încrezători că Cheryshev şi Bruno vor fi recuperaţi pînă joi, dar nu au o situaţie clară. Este posibil să revină în cîteva zile, dar este posibil, în acelaşi timp, să lipsească mai multe săptămîni. Sîntem foarte concentraţi la acest meci foarte important pe care îl avem joi”, a declarat Fran Escriba, antrenorul lui Villarreal.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE. Staff-ul şi jucătorii vicecampioanei României vor pleca spre Spania miercuri dimineaţă. Aceştia se vor caza la Castellon, regiunea unde sînt aflaţi cei mai mulţi români. “Roş-albaştrii” vor fi întîmpinaţi astef de o mulţime de fani.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE. Dacă în ţară echipa lui Reghecampf a fost părăsită de fani, în Spania va avea parte de o susţinere uriaşă. Cei de la Villarreal au rezervat 2.000 de bilete pentru fanii “roş-albaştrilor”, iar atmosfera se anunţă a fi una incendiară.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. UPDATE. Laurenţiu Reghecampf a vorbit la finalul victoriei contra celor de la Pandurii despre următorul meci al Stelei, deplasarea decisivă de la Vila-Real.

Muniru şi Golubovic vor lipsi o perioadă mai lungă, iar Popa va fi pe teren cu Villarreal. Meciul din Liga Europa este un bonus. Mergem în Spania să ne cîştigăm meciul şi apoi vedem ce vom face mai departe. După meciul din Spania vorbim de partida cu Astra“, a declarat Reghecampf.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Villarreal a ajuns la 307 minute consecutive fără gol marcat în partidele de campionat, după ce în acest weekend a remizat alb pe terenul nou-promovatei Leganes.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Anterior acestui meci, “Submarinul galben” pierduse 0-1 pe terenul lui Bilbao şi 0-2 acasă cu Alaves. Ultimul meci în care trupa lui Escriba a marcat s-a jucat pe 6 noiembrie, acum o lună, 2-0 pe Madrigal cu Betis!

Atacul, în criză

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Băieţii lui Fran Escriba au oferit un nou joc modest, lipsit de claritate, îndeosebi pe faza de atac, unde Pato şi Sansone au dovedit încă o dată că sunt titulari de conjunctură. Cei doi au profitat de accidentările suferite în debutul sezonului de Soldado şi Bakambu, cuplul de atacanţi din precedentul sezon. În vreme ce Soldado încă se află în perioada de convalescenţă, Bakambu şi-a revenit, însă nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. De altfel, Escriba l-a introdus în acest meci în minutul 67 în locul lui Pato, forţat mai degrabă de randamentul slab al brazilianului. Un lucru e cert: Escriba va folosi tot doi atacanţi la meciul cu Steaua, rămânând fidel acestui sistem încă de la venirea sa pe El Madrigal, în debutul sezonului actual.

Pierdere importantă la mijloc

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. O altă cauză pentru care Villarreal n-a reuşit să marcheze nici împotriva lui Leganes este lipsa de consistenţă din jocul mijlocaşilor. Soriano este cel mai important nume din acest compartiment, însă vine după o accidentare care i-a dat mari bătăi de cap. În plus, în această partidă s-a accidentat Samu Castillejo, un tânăr mijlocaş lateral de calitate. Acesta a jucat în toate partidele din Europa League, dar şi în La Liga, având în dreptul său două goluri şi patru assist-uri.

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Este o mare problemă pentru Escriba, care a mai rămas cu un singur mijlocaş lateral disponibil în tot lotul! În locul lui Castillejo ar putea apărea Santos Borre (21 ani), al cărui post de bază este cel de atacant. Borre nici măcar n-a prins lotul la trei din precedentele şase partide oficiale disputate de Villarreal.

Asenjo conduce o defensivă redutabilă 

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Sergio Asenjo a avut câteva parade importante în partida cu Leganes, la fel cum s-a întâmplat în numeroase alte meciuri din actuala stagiune. Asenjo este în momentul de faţă cel mai bun jucător al lui Villarreal, însă nici fundaşii pe care îi are în faţă nu joacă deloc rău. Din contră. Gaspar, Musacchio, Ruiz şi Costa alcătuiesc o linie defensivă care evoluează de multă vreme împreună, cu experienţă internaţională. Datorită celor cinci, Villarreal are cea mai bună apărare din La Liga, cu numai 10 goluri primite în 14 partide, peste Barcelona, Real Madrid, Sevilla sau Atletico!

pl

Escriba e încrezător

VILLARREAL-STEAUA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. “Avem cinci zile la dispoziţie să pregătim meciul cu Steaua, cred că îmi sunt suficiente” – a spus Fran Escriba la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Leganes. Perspectiva este una corectă, dacă ne gândim că Steaua a fost programată duminică în campionat şi este nevoită să facă şi deplasarea în Spania de aproximativ 3.000 de kilometri.

VILLARREAL-STEAUA se dispută joi, 8 decembrie, ora 18, şi este LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ppp

2 şuturi a tras pe poartă Villarreal în meciul cu Leganes

12 goluri au înscris împreună atacanţii lui Villarreal în toate competiţiile din acest sezon