ULTIMA ORĂ

Unsprezece șoferi au fost prinși cu viteze excesive pe autostrăzi. Recordul este de 208 km/h pe A1

Viteze excesive pe autostrazi. Politistii, uimiti de un clujean

VITEZE EXCESIVE PE AUTOSTRAZI. Nu mai puțin de unsprezce persoane care conduceau cu viteze excesive pe autostrăzile A1, A2 și A3 au fost prinși de polițiștii Brigăyii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Românie, iar  vitezomanii au fost amendați cu câte 1.305 lei și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de trei luni.

Cele mai citite

VITEZE EXCESIVE PE AUTOSTRAZI. Conforrm Poliției Române, sâmbătă, 15 iulie, a fost înregistrată cea mai mare viteză, de 208 kilometrii la oră, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. Mai mult, polițiștii din cadrul BAMS au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Mureș, conducând pe Autostrada A3 Turda-Borș cu o viteză de 183 kilometri la oră.

VITEZE EXCESIVE PE AUTOSTRAZI. Alți patru vitezomani, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Vișeu de Sus, un clujean de 23 de ani, un sucevean de 49 de ani și un sibian de 32 de ani, au fost surprinși conducând cu viteze între 181 și 197 kilometri la oră, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva.

VITEZE EXCESIVE PE AUTOSTRAZI. Sâmbătă seară, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Cluj, a circulat pe autostrada A3 Turda-Borș cu o viteză de 206 kilometri la oră, iar acesta a fost sancționat de polițiștii rutieri cu o amendă de 2.900 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Nu rata

Sursă: news.ro

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri