ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / VOLUNTARI-FCSB, VINERI, 20.45

„Reject” pentru Golofca! „Ce suntem noi, centru de recuperare?!”

Problemele lui Cătălin Golofca îl fac indezirabil pentru echipele din Liga 1 Betano. După ce Gigi Becali a dezvăluit că are filmuleţe cu el în timp ce petrecea cu alcool şi femei prin cluburi, Claudiu Niculescu, antrenorul adversarei directe de luni, în Voluntari – FCSB, de la ora 20.45, întrebat dacă are de gând să încerce să-l revitalizeze pe Golofca printr-un împrumut a avut o reacţie nervoasă.

Cele mai citite

„Ce, noi suntem spital? Centru de recuperare? Ce suntem? M-aţi pus în încurcătură cu întrebarea asta. E treaba fiecărui jucator cum îşi organizează viaţa extrasportivă. Mă interesează mai puţin ce se întâmplă la Steaua, mă interesează jucătorii mei. Nu avem astfel de probleme aici, la Voluntari. Sau, cel puţin nu ştiu eu să existe. De Golofca nu ştiu ce să zic, nu e treaba mea!”a declarat Claudiu Niculescu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tudorie, precursorul lui Golofca, golgheter inainte de Voluntari – FCSB

Claudiu Niculescu este cel care a reuşit să-l revigoreze pe un alt „rebel” de la FCSB, Alexandru Tudorie. Fotbalistul venit de la Galaţi ţinuse şi el prima pagină a tabloidelor după câteva escapade prin Centrul Vechi, iar pe teren nu confirma deloc. A fost dat afară, practic, de FCSB pe uşa din dos, rămânând celebră o declaraţie a lui Laurenţiu Reghecampf: „Tudorie e înalt, solid, o să îl punem să ne care bagajele”. 

Nu rata

Tudorie a venit la Voluntari iniţial sub formă de împrumut, iar apoi a fost cedat definitiv de Becali, care mai păstrează 50 de procente dintr-un eventual transfer al său în străinătate. Iar acest lucru nu pare atât de imposibil după prima parte a acestui sezon, Alex Tudorie fiind unul din golgheterii la zi din Liga 1 Betano, cu 6 reuşite.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu