INTERNAŢIONAL / PARIURI

(P) Vrei să câștigi la pariuri online în 2017? Acest ghid a ajutat peste 10.000 de pariori

Descoperă ghidul care a ajutat peste 10.000 de jucători să câștige la pariuri online în 2017!

Fanatik - Vrei să câștigi la pariuri online în 2017 Acest ghid a ajutat peste 10.000 de parior_

Dacă vrei să-ți începi drumul spre succes cu dreptul, descarcă în mod complet gratuit GHID 2017 PARIURI ONLINE, cartea electronică publicată de Cădar Marius, fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară.  În interior vei găsi:

  • Un ghid de la A la Z despre plasarea primului pariu online, care cuprinde demonstrații pentru toți pașii necesari, de la deschiderea contului și până la retragerea câștigurilor
  • Tot ce trebuie să știi despre legislația pariuri online, taxe, impozite și alte aspecte legale
  • Soluții pentru probleme comune, care au fost deja întâmpinate și rezolvate de alți pariori
  • Îndemnuri, sfaturi și reguli de bază pe care trebuie să le știi ca să ai șanse maxime de câștig

Fanatik - Vrei să câștigi la pariuri online în 2017 Acest ghid a ajutat peste 10.000 de parior_

 

În plus, în cadrul publicației digitale, Cădar Marius expune și agențiile de pariuri online la care joacă în acest moment. Deși a recunoscut faptul că este înregistrat la toate, expertul care se bucură de peste 15 ani în domeniu a dezvăluit faptul că nu joacă decât la agențiile pe care le și recomandă celorlalți pariori.

Varietatea este foarte importantă pentru a avea succes la pariuri. Nu există o agenție numărul 1, pentru că fiecare operator are avantajele lui. Selecția celor mai bune variante dispune de tot ce și-ar putea  dori jucătorii și tot ce le trebuie pentru a avea succes pe termen mediu și lung.

De exemplu, această casă de pariuri online a primit o grămadă de titluri și distincții la nivel internațional în ultimii 10 ani. Și mai mult decât atât, dispune de patru platforme de joc licențiate definitiv la ONJN. Pasionații pot găsi bineînțeles o ofertă diversificată de pariuri sportive, bogată în propuneri inedite, dar și jocuri de cazinou moderne și chiar o secțiune de cazinou live, cu crupieri umani. Oferta versatilă culminează cu camerele de poker și camerele de bingo, care le oferă jucătorilor de nișă toate condițiile pentru a se bucura de o experiență de neuitat.

Fanatik - Vrei să câștigi la pariuri online în 2017 Acest ghid a ajutat peste 10.000 de parior_ (1)

Cădar Marius a mărturisit și faptul că încearcă să profite de cele mai mari cote oferite pentru pariuri individuale la agenția licențiată care deține platforma de Betting Exchange cea mai cunoscută din lume. Cote foarte mari se găsesc și la operatorul care deține aplicația ce permite plasarea pariurilor prin comandă vocală.

O altă agenție de pariuri online oferă o serie de avantaje zilnic, un concurs inedit și cote sporite pentru anumite tipuri de pariuri. Nu în ultimul rând, atunci când joacă pariuri live, specialistul obișnuiește să apeleze la acest operator, deoarece oferă mereu numeroase partide și piețe rapide.

Detalii despre fiecare operator găsești în ghid și pe site-ul comunității pariorilor din România!

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu