News

Legătura TERIBILĂ dintre Keşeru şi răposata Aura Ion!

În urmă cu fix un an, pe 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion îşi pierdeau vieţile în accidentul aviatic din munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi...
22.01.2015 | 00:03
Legatura TERIBILA dintre Keseru si raposata Aura Ion

În urmă cu fix un an, pe 20 ianuarie 2014, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion îşi pierdeau vieţile în accidentul aviatic din munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. FANATIK.RO vă prezintă legătura incredibilă dintre stelistul Claudiu Keşeru şi Aura Ion, decedată în tragicul accidentul aviatic de anul trecut.

BOMBĂ ÎN GUVERN!!! UN MINISTRU A RECUNOSCUT OFICIAL!!! “SUNT HOMOSEXUAL!!!”

Anul 2014 a fost cel mai bun din cariera lui Claudiu Keşeru. Cu un număr impresionat de goluri marcate în toate competiţiile, atacantul Stelei a atras atenţia mai multor formaţii din străinătate.

ANUNT ULUITOR ASEARA TARZIU, IN DIRECT LA TV!!! UN APROPIAT AL LUI BECALI ARUNCA BOMBA!!! “GIGI VINDE STEAUA!!!”

poza fara logo

CLIPE DRAMATICE LA PENITENCIAR!!! SUSPECT DE PREINFARCT, UN GREU DIN FOTBAL A FOST DUS DE URGENTA LA SPITAL!!! 

Dar „bombardierul” liderului din Liga 1 nu se gîndeşte să plece din Ghencea decît dacă primeşte o ofertă de nerefuzat. Mai are contract încă un an şi jumătate cu campioana şi visează ca în sezonul următor să joace în grupele Ligii Campionilor. Nu are motive să părăsească România, ţară ale cărei frumuseţi vrea să le descopere cu ajutorul West Alpine Off Road, o asociaţie al cărei membru este de aproximativ şase luni. FANATIK a stat de vorbă cu Cornel Doble Jr., preşedintele uniunii înfiinţate la începutul anului trecut, în judeţul Bihor.

SEMIFINALELE CUPEI ROMANIEI!!! CU CINE PICA STEAUA!?! PE 17 FEBRUARIE, LPF ANUNTA CA SE POATE JUCA STEAUA – DINAMO!!! 

Conduce un Suzuki Samurai

Născut în Oradea, Keşeru este foarte pasionat de traseele montane. Şi graţie unui amic din oraşul unde a făcut primii paşi în fotbal, atacantul Stelei este membru cu legitimaţie al West Alpine Off Road. „Este în asociaţie de aproximativ jumătate de an. Vine cu noi cînd îi permite timpul pentru că este foarte ocupat cu antrenamentele şi meciurile de la Steaua. Un membru al asociaţiei noastre este vecin cu el în Oradea şi acesta l-a convins să se înscrie. De alfel, maşina pe care o conduce Claudiu, un Suzuki Samurai, a achiziţionat-o chiar de la acest prieten. Are motor de 1.9 Diesel! O astfel de maşină costă cam 6.000 de euro. La West Alpine, Claudiu are legitimaţia cu numărul 34”, a spus Doble Jr. pentru FANATIK.

TRANSFER BOMBA LA STEAUA!!! DUPA TAMAS, UN ALT CAINE SEMNEAZA CU STEAUA!!! PRIMA REACTIE!!! ABIA ASTA E TRADAREA ANULUI!!! 

10873031_898401453512000_8665757912434747628_o

Singurul fotbalist din asociaţie

Membrii West Alpine au rămas impresionaţi de caracterul lui Keşeru. Sînt mîndri că pot fi colegi cu golgheterul Ligii 1 şi că pot merge alături de acesta în drumeţii montane. „A venit în această iarnă la Oradea, dar nu a putut merge cu noi pe munte. Este un băiat extraordinar, de o modestie cum rar am văzut. Noi nu-l cunoşteam dinainte pentru că nu sîntem mari pasionaţi de fotbal. Am rămas surprinşi cînd am aflat că este jucător şi am văzut că nu are aere de vedetă. Chiar am vorbit cu el, vrea să-şi cumpere cauciucuri pentru noroi. Este un băiat cu un bun-simţ incredibil. Asociaţia numără, în prezent, 48 de membri. Keşeru este singurul fotbalist din West Alpine. În schimb, avem foarte mulţi medici înscrişi”, a povestit Cornel Doble Jr.

ADI MUTU A AJUNS ÎN FAŢA INSTANŢEI!!! LOVITURĂ TERIBILĂ PRIMITĂ!! A RĂMAS FĂRĂ BANI!!! CE A DECIS INSTANŢA!!!

10854292_898400880178724_1240228634561779747_o

I-au „transformat” maşina într-un Lamborghini

Asociaţia din care face parte şi Claudiu Keşeru îşi propune să-i transporte pe cei pasionaţi de excursiile montane să ajungă în destinaţiile mult visate, dar şi să ofere o mînă de ajutor în cazul tragediilor alpine. „Avem o divizie de transport, o divizie de salvare, precum şi o divizie mecanică. În total, avem vreo 50 de parteneri. Cu toate acestea nu sîntem înscrişi în Campionatul Naţional de Raliuri. Noi încercăm să ajutăm, să facem excursii de relaxare şi să oferim consultanţă. De asemenea, i-am făcut lui Keşeru un sistem de evacuare la maşină de care e foarte mulţumit. Maşina lui seamănă acum cu un Lamborghini”, a spus Doble Jr. pentru FANATIK.

ANUNT SENZATIONAL PENTRU TOTI ROMANI!!! SE SCOT VIZELE DE STATELE UNITE!!! VOM CALATORI LIBERI!!!

10865997_898401936845285_2215195616446399071_o

Super gest pentru familia Aurei Ion

Aura Ion, studentă în anul V la Medicină Militară, şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa în urma accidentului aviatic produs în Apuseni la 20 ianuarie 2014. La aproape un an de la tragedia care a înlăcrimat o ţară întreagă, sora Aurei Ion a decis să-i contacteze pe membrii West Alpine Off Road. „Ne-a solicitat să-i ducem familia în locul unde s-a prăbuşit avionul. Am acceptat! Pe 20 ianuarie vom merge la locul unde Aura şi-a pierdut viaţa”, a dezvăluit Cornel Doble Jr. pentru FANATIK.

ULTIMA ORA!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

avion_iovan_06 auraaa

30 de goluri a reuşit Keşeru în 2014 pentru Steaua şi echipa naţională

„Claudiu se sfătuieşte tot timpul cu noi şi încercăm să-i fim cît putem de mult de folos. Ultima dată ne-a spus că vrea să-şi cumpere cauciucuri pentru noroi. Este foarte pasionat de maşini” (Cornel Doble Jr.)