TENIS / WTA BUCUREȘTI 2017

WTA București, fără Simona Halep! Ce nume GRELE din tenisul mondial vin la Arenele BNR

Turneul WTA Bucureşti a început sâmbătă cu primele meciuri din calificări. Simona Halep nu va participa la turneul din capitală. Campioana noastră a declarat forfait după ce a fost eliminată în sferturi de la Wimbledon, motivând că va avea nevoie de odihnă înainte de circuitul american. 

Cele mai citite

WTA Bucuresti 2017. România are 6 reprezentante pe tabloul de calificării, iar alte 4 jucătoare sunt pe tabloul principal. În calificări vor intra: Cristina Dinu, Alexandra Dulgheru, Alexandra Cadanțu, Nicoleta Dascălu, dar şi Georgia Crăciun și Mihaela Mărculescu, ultimele două beneficiind de wild card-uri.

WTA Bucuresti 2017. Învingătoarea ia 43.000 de dolari 

Pe tabloul de principal vor participa: Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea. Meciurile de pe tabloul principal se vor disputa începând de luni, la Arenele BNR din Bucureşti. Tragerea la sorţi a tabloului va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

Lista jucătoarelor de la WTA Bucureşti: 

WTA Bucuresti 2017. Vezi toate meciurile de la turneul din capitala

WTA Bucuresti 2017. Principalele favorite ale turneului bucureștean vor fi Anastasija Sevastova și Carla Suarez Navarro. Dintre cele trei ediții găzduite până acum, Simona Halep a câștigat două: 2014 și 2016. În anul 2015 s-a impus Anna Karolína Schmiedlová.

Nu rata

Anul acesta, WTA București are un fond de premiere de 250.000 de dolari, învingătoarea încasând un cec de 43.000 de dolari.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu