ULTIMA ORĂ

Zici că-i alt om! Cum arăta LORA în 2008, când făcea parte din trupa Wassabi!

Lora este, acum, una dintre cele mai de succes, dar şi una dintre cele mai sexy cântăreţe din industria noastră muzicală. Cu totul stăteau însă lucrurile în urmă cu mai bine de un deceniu, la începuturile carierei.

Cele mai citite

Pe numele ei real Loredana Petrescu, tânăra născută în Vaslui a devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul „Star Factory”, organizat de Prima TV, în anul 2004, însă au fost necesari încă doi ani pentru a se lansa în industria muzicală. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Wassabi s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Fetele din formație au lansat mai multe piese în 2007, cu speranța de a reprezenta România la concursul internațional de muzică Eurovision. Deși piesele lor au fost votate de către public, nu au reușit ceea ce își propuseseră.

Nu rata

La începutul lui 2009, Lora a hotărât să părăsească trupa, urmând o carieră solo. O decizie foarte inspirată, dacă ţinem cont de ceea ce avea să urmeze.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu