ULTIMA ORĂ
LIGA EUROPA / ZIRA - ASTRA

VIDEO. Veşti bune pentru Astra. Viitoarea adversară din Europa League a pierdut

ZIRA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Joi are loc la Baku returul partidei dintre Zira şi Astra Giurgiu, contând pentru al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Reprezentanta României se prezintă la acest meci având un avantaj de două goluri, după victoria din meciul tur, de la Giurgiu, cu scorul de 3-1, goluri marcate de Ioniţă, Dandea şi francezul LeTallec.

Cele mai citite

ZIRA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Dacă va trece de echipa din Azerbaidjan, de la care Gabi Matei a fost cel mai bun jucător al meciului tur, trupa lui Edi Iordănescu va avea o misiune ceva mai dificilă în al treilea tur preliminar. Sorţii i-au aşezat în cale pe reprezentanta Ucrainei, formaţie debutantă în cupele europene, FK Oleksandria. Fotbalul ucrainean ne-a pus mereu probleme, ne amintim recent de ce a păţit Dinamo cu Vorskla Poltava, dar Oleksandria este un adversar accesibil, chiar dacă Astra şi-a pierdut aproape toţi jucătorii titulari din sezonul precedent şi abia acum implementează noile transferuri.

ZIRA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. Deşi a învins cu 3-1 în tur, Edi Iordănescu îşi avertizează elevii că în Azetbaidjan va fi cu totul alt meci. El consideră că Zira pune multă presiune  pe teren propriu şi că va trebui ca echipa sa fie foarte atentă, pentru a nu compromite tot ce a realizat în primul meci. Trebuie multă atenţie în apărare şi căutat să se înscrie măcar un gol.

ZIRA-ASTRA LIVE VIDEO EUROPA LEAGUE. De altminteri, Oleksandria a pornit cu stângul în noua ediţie de campionat, cedând pe teren propriu în faţa celor de la Olimpik Doneţk, o formaţie modestă, cu scorul de 2-0. Gazdele au jucat foarte slab, determinându-i pe suporteri să-i apostrofeze şi unii dintre ei să plece mai înainte de finalul meciului.


All Goals Ukraine Vyscha Liga – 16.07… de diyan-delev

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri