ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / SPANIA

Ziua Z în cazul Messi! DECIZIA a fost luată, dar nu este încă publică

efwfe

UPDATE, ora 16:57 / Curtea Supremă de Justiţie de la Madrid a luat decizia în ceea ce priveşte recursul înaintat de Leo Messi şi tatăl său în procesul de fraudă fiscală în care au fost condamnaţi la un an şi 9 luni de închisoare.

Cele mai citite

Curtea Supremă nu va face publică decizia luată joi şi va fi cunoscută doar în momentul în care motivarea va fi redactată şi transmisă părţilor.


Leo Messi a fost condamnat la 21 de luni de închisoare, cu suspendare pentru fraudă fiscală Joi, 20 aprilie, se va judeca recursul în acest caz de Curtea Suprema de Justiţie de la Madrid. Decizia a fost luată de un tribunal din Barcelona.

Cinci judecători vor dezbate acest recurs. Nu va fi o şedinţă publică sau cu prezenţa lui Leo Messi sau a avocaţilor. Curtea Supremă are mai multe variante la dispoziţie.

Prima dintre ele, reducerea sau anularea pedepsei tribunalului din Barcelona. A doua varianta ar fi menţinerea deciziei (21 de luni de închisoare pentru cei doi Messi). Conform Codului Penal din Spania, cei condamnaţi la 21 de luni de închisoare nu execută pedeapsa decât dacă mai apare o nouă condamnare.

A treia variantă şi cea mai periculoasă pentru starul Barcelonei ar fi mărirea pedepsei. În acest caz, argentinianul ar fi obligat să se prezinte la un centru penitenciar într-un termen pe care tot judecătorii ar urma să-l stabilească.

Decizia finală este posibil să nu fie dată azi, ci doar la redactarea completă a deciziei.

4,1 milioane de euro este suma cu care Leo Messi a fraudat statul

29 de ani are Leo Messi

 

 

Nu rata

 

LIBERTATEA.RO
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu