Sport

“10.000.000 euro investiţii în sportul din sectorul 1 şi Rapid!”. Promisiunea lui Daniel Tudorache, după ce “Clotilde Armand nu a investit niciun leu în sport!”

Daniel Tudorache a vorbit alături de Horia Ivanovici despre planurile sale pentru sectorul 1. Fostul edil promite investiții masive.
02.06.2024 | 18:30
10000000 euro investitii in sportul din sectorul 1 si Rapid Promisiunea lui Daniel Tudorache dupa ce Clotilde Armand nu a investit niciun leu in sport
Daniel Tudorache, acuze pentru Clotilde Armand. "Nu o interesează" Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Tudorache, candidatul coaliției PSD-PNL pentru primăria București, a fost invitatul lui Horia Ivanovici în noua emisiune “Sport și Politică”. Fostul edil și-a prezentat obiectivele sale înainte de alegerile locale.

Daniel Tudorache promite investiții masive în sportul din sectorul 1

Tudorache a scos în evidență lipsa de investiții în sport din timpul mandatului lui Clotilde Armand. Acesta a precizat că în ultimii 4 ani, primăria sectorului 1 nu a sponsorizat centrele de copii și juniori. În plus, candidatul la primărie a precizat care este unul dintre obiectivele sale principale. El își dorește să pună mâna pe baza sportivă PRO Rapid pentru a o reabilita.

ADVERTISEMENT

“Am încercat în timpul mandatului meu să prezent consiliului să sprijinim sportul și mai ales copiii. Nu a fost de acord (n.r. Clotilde Armand). În ultimii 4 ani niciun leu nu a plecat de la primărie spre Rapid. Nimic. Nu o interesează.

Eu știu că nu o interesează pentru că noi am vrut să sprijinim copiii nu să sprijinim echipa mare de fotbal. Ar fi putut să spună: ‘Noi ce interes avem?’. Măcar pe un copil, de 8 ani, de 9 ani… să-l îndrumi către fotbal că ne place sau nu, fotbalul este cel mai răspândit sport de pe mapamond.

ADVERTISEMENT

Eu zic că trebuie să găsesc soluții legale să sprijin tot sportul care se află în sectorul 1, inclusiv Rapidul. Gândiți-vă cât m-am chinuit să pun mâna pe baza Pro Rapid care este și în momentul de față o pârloagă. O mizerie. Aveau o datorie către Ministerul Finanțelor.

În 2018 m-am chinuit printr-o hotărâre de guvern să o dăm către Primăria Capitalei iar cei de acolo să ne-o dea nouă pentru că sectoarele nu au patrimoniu. Baza a fost luată de Ministerul Finanțelor din cauza unei datorii mai mari”, a explicat Daniel Tudorache.

ADVERTISEMENT

Tudorache a făcut dezvăluiri uluitore. Mircea Lucescu a fost aproape de a semna cu Rapid!

În plus, fostul edil a precizat că Mircea Lucescu a fost foarte aproape de o revenire în Giulești. Tehnicianul a cerut în mod special ca baza PRO Rapid să fie funcțională. Această mutare ar fi putut avea loc pe vremea când echipa din sectorul 1 evolua în liga a doua.

“Mircea Lucescu mi-a spus atunci că dacă pot lua baza Pro Rapid, el vine la echipă. Acum 6 ani! Venea în liga a doua. A zis: ‘Vreau să am o bază sportivă’. Dacă puteam lua baza el venea în liga a doua. Mă voi lupta pentru toate bazele sportive. Sunt baze care sunt în paragină iar Primăria Sectorului 1 are bani pentru a investi în sport”.

ADVERTISEMENT

Candidatul PSD-PNL promite investiții de peste 10 milioane de euro în sport

În final, Tudorache a prezentat bugetul de care Primăria Sector 1 ar putea dispune pentru investiții în Sport. Acesta a precizat că în cazul în care va fi votat, peste 10 milioane de euro vor merge la centrele sportive din sectorul său.

“Minim 10 milioane de euro pe an în sportul de performanță în Sectorul 1. Nu în echipa de fotbal, în sport. Copiii au nevoie de sport. Pentru sportul din Sectorul 1, pentru copii și juniori. USR-ul nu a fost de acord să investim în sport”, a explicat Daniel Tudorache în emisiunea “Sport și Politică” moderată de Horia Ivanovici.

Promisiunea lui Daniel Tudorache: “10.000.000 euro investiţii în sportul din sectorul 1 şi Rapid!”

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”