Advertorial

10 ani de IQOS. Philip Morris International: ”Reafirmăm angajamentul de a construi un viitor fără fum”

Philip Morris International (PMI) aniversează 10 ani de când a lansat IQOS, dispozitivul care încălzește tutunul fără să îl ardă.
27.05.2024 | 12:23
10 ani de IQOS Philip Morris International Reafirmam angajamentul de a construi un viitor fara fum
Un deceniu de la lansarea IQOS Sursa foto: PMI
ADVERTISEMENT

IQOS, lansat în 2014 în Japonia, este un pas către viziunea PMI de a înlocui țigările cu alternative fără fum, fundamentate științific pentru „un viitor fără fum”.

10 ani de IQOS

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor fumătorilor adulți, Philip Morris International a fost prima companie din industria tutunului care a mizat pe știință pentru o categorie nouă de produse care nu ard tutunul, ci îl încălzesc.

ADVERTISEMENT

Produsele alternative fără fum ale companiei sunt în prezent disponibile în peste 80 de piețe, în primul deceniu de la lansare IQOS întărindu-și poziția de lider al segmentului de tutun încălzit, cu peste 28 de milioane de utilizatori la nivel global.

„Această aniversare ne oferă ocazia să reafirmăm angajamentul nostru de a construi un viitor fără fum, bazat pe alternative care elimină arderea și sunt fundamentate științific.

ADVERTISEMENT

Dedicăm acest moment comunității de utilizatori IQOS, care ne dovedesc că țigările chiar pot să devină, într-o zi, istorie.

România este a patra piață în care a fost lansat IQOS, iar astăzi, peste jumătate de milion de fumători adulți români au ales dispozitivul fără fum dezvoltat de compania noastră”, a declarat Mircea Scăunașu, Managing Director Philip Morris România.

ADVERTISEMENT

Oficialul PMI mai spun că piața românească beneficiază de cele mai noi produse din portofoliu și că obiectivul companiei este de a inova continuu pentru a oferi consumatorilor produse adaptate nevoilor lor.

„În România, am lansat cel mai recent produs din portofoliu, IQOS ILUMA, și am revoluționat din nou categoria prin introducerea tehnologiei de încălzire prin inducție.

ADVERTISEMENT

Oferim utilizatorilor noștri o experiență, fără reziduuri de tutun și fără a fi necesară curățarea dispozitivului.

Continuăm să inovăm, să ne bazăm pe știință și să le oferim consumatorilor noștri produse care răspund nevoilor lor și reprezintă o alternativă mai bună la continuarea fumatului”, a mai precizat Mircea Scăunașu.

Creșterea constantă a portofoliului de alternative fără fum al PMI s-a văzut și în veniturile nete aduse de produsele fără fum care le-au depășit pe cele aduse de Marlboro.  Aceste venituri depășesc 50% în 25 de piețe, printre care se numără Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Grecia, Italia, Polonia și România.

„Philip Morris International a investit masiv în cercetare și inovare pentru a oferi fumătorilor adulți alternative mai bune la continuarea fumatului.

Dar pentru ca schimbarea să fie adoptată în mod eficient, guvernele și societatea în general trebuie să joace un rol activ.  Este important ca și autoritățile de reglementare să îmbrățișeze oportunitatea oferită de inovație și știință în beneficiul societății și al fumătorilor.

Noi, la Philip Morris International, suntem pe deplin angajați în misiunea de a construi în continuare o lume și o Românie fără fum”, a mai adăugat Mircea Scăunașu.

Potrivit informațiilor furnizate de PMI, compania a investit în cercetare și dezvoltare peste 12,5 miliarde USD și continuă eforturile de inovare pentru a extinde portofoliul de alternative fundamentate științific, pentru adulții care altfel ar continua să fumeze.

Peste 1.500 de profesioniști în cercetare și dezvoltare lucrează la extinderea celui mai avansat portofoliu de alternative fără fum din industrie, în unitățile de cercetare și dezvoltare din Elveția și Singapore.

Material susținut de PMI

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”