Life

10 cupluri de actori care s-au îndrăgostit la filmări! Poveștile de iubire s-au mutat dincolo de ecran. Cât au rezistat?

I-ai văzut interpretând roluri celebre, dar știai că tocmai acestea i-au adus împreună? Mai mulți actorii s-au îndrăgostit de colegii de pe platoul de filmare.
02.12.2021 | 17:03
10 cupluri de actori care sau indragostit la filmari Povestile de iubire sau mutat dincolo de ecran Cat au rezistat
Penélope Cruz și Javier Bardem, în film vs. în viața reală. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit în timp ce filmau „Mr. and Mrs. Smith” și au devenit unul dintre cele mai iubite cupluri din întreaga lume. La fel ca ei, multe alte celebrități și-au găsit jumătatea pe platourile de filmare. Unii dintre ei au ajuns chiar la căsătorie, iar căsniciile lor rezistă deja de mai mult 15 de ani. Alții nu au trecut proba timpului.

Iată care sunt vedetele care și-au găsit cealaltă jumătate în timpul filmărilor și au demonstrat că niciodată nu știi când te lovește săgeata lui Cupidon.

ADVERTISEMENT

1. Brad Pitt și Angelina Jolie, în „Mr. & Mrs. Smith”

Brad Pitt, Angelina, Jenifer
Brad Pitt s-a despărțit de Jennifer Aniston, pentru a forma un cuplu cu Angelina Jolie.
Sursa: Colaj Fanatik/ Hepta.ro

“Mr. and Mrs. Smith” este filmul care a pus capăt căsătoriei de 5 ani a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Pitt și frumoasa Angelina Jolie s-au îndrăgostit în 2004, în timpul filmărilor. Mai târziu, în 2016, ei s-au despărțit după o relație de 12 ani și doi ani de căsnicie. Au și șase copii împreună, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

2. Tom Cruise și Nicole Kidman, în „Zilele tunetului”

Nicole Kidman,Tom Cruise
Nicole Kidman și Tom Cruise, în film vs. viața reală.
Sursa: Colaj Fanatik

După ce s-au întâlnit în 1989, în timp ce filmau împreună, s-au căsătorit, iar căsnicia lor a durat timp de 11 ani. Împreună au adoptat și doi copii. Cu toate acestea, au divorțat în 2001, iar Nicole Kidman este acum căsătorită cu Keith Urban.

ADVERTISEMENT

3.  Penélope Cruz și Javier Bardem, în „Vicky Cristina Barcelona”

Penélope Cruz și Javier Bardem
Penélope Cruz și Javier Bardem, în film vs. în viața reală.
Sursa: Colaj Fanatik

Penélope Cruz și Javier Bardem s-au îndrăgostit pentru prima dată în 1992, în timp ce filmau împreună un alt film. Au dus lucrurile la următorul nivel abia mulți ani mai târziu, când s-au întâlnit pe platoul de filmare ale filmului din 2008, „Vicky Cristina Barcelona”. Cei doi actori s-au căsătorit în 2010 și acum au doi copii împreună.

4. Jennifer Garner și Ben Affleck, în „Daredevil”

Jennifer Garner și Ben Affleck
Jennifer Garner și Ben Affleck, în film vs. în viața reală.
Sursa: Colaj Fanatik

Când Jennifer Garner și Ben Affleck s-au îndrăgostit, în timp ce filmau pentru “Daredevil”, actrița era căsătorită cu Scott Foley, iar el se întâlnea cu Jennifer Lopez. Cu toate acestea, la scurt timp au început o relație și au ajuns să se căsătorească. Mariajul lor a durat 10 ani și au avut împreună trei copii. Cei doi actori s-au despărțit în anul 2017.

ADVERTISEMENT

5. Elizabeth Taylor și Richard Burton, în „Cleopatra”

Elizabeth Taylor și Richard Burton
Elizabeth Taylor și Richard Burton, în film vs. nunta lor din 1964.
Sursa: Colaj Fanatik

În timp ce filma în Italia, în 1962, celebrul star de la Hollywood s-a îndrăgostit de actorul galez Richard Burton. Deși amândoi aveau deja familii, dragostea lor a fost mai puternică și s-au căsătorit în 1964. S-au despărțit, pentru prima dată, după 11 ani și au divorțat definitiv după 12, după ce și-au mai oferit o șansă. Cel de-al doilea mariaj al lor a durat, însă, mai puțin de un an.

6. Daniel Craig și Rachel Weisz, în „Casa de vis”

Daniel Craig și Rachel Weisz
Daniel Craig și Rachel Weisz, în film vs. viața reală.
Sursa: Colaj Fanatik

Daniel Craig și Rachel Weisz s-au căsătorit din 2011, când s-au îndrăgostit la filmările peliculei “Casa de vis” . În 2018, aceștia au devenit părinți pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

7. Natalie Portman și Benjamin Millepied, în „Lebăda neagră”

Natalie Portman și Benjamin Millepied
Natalie Portman și Benjamin Millepied s-au îndrăgostit în 2010.
Sursa: Colaj Fanatik

Natalie Portman și-a cunoscut soțul în 2010, în timp ce filma pentru „Lebăda neagră”. Benjamin Millepied lucra și el ca dansator și coregraf pentru film. S-au logodit la scurt timp, iar în 2012 s-au căsătorit. Acum au împreună doi copii.

8. Eva Mendes și Ryan Gosling, în „Destine la răscruce”

Eva Mendes și Ryan Gosling
Eva Mendes și Ryan Gosling, în film vs. realitate.
Sursa: Colaj Fanatik

Zvonurile că cei doi formează un cuplu au început chiar în timpul filmărilor din 2011, pentru „Destine la răscruce”. Eva Mendes și Ryan Gosling au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, dar un lucru e cert: sunt împreună de 10 ani și au împreună doi copii.

9. Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr., în „Știu ce-ai făcut astă vară”

Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.
Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr., Film vs. Realitate
Sursa: Colaj Fanatik

Aceștia sunt împreună de mai bine de 18 ani. Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale filmului din 1997, „Știu ce-ai făcut astă vară”. De atunci sunt de nedespărțit și au împreună doi copii.

10.Claire Danes și Hugh Dancy, în „Amurgul”

Claire Danes și Hugh Dancy
Claire Danes și Hugh Dancy, în film vs. realitate.
Sursa: Colaj Fanatik

Claire Danes și Hugh Dancy s-au întâlnit, pentru prima dată, în 2007, pe platourile de filmare. Ei și-au anunțat căsătoria doi ani mai târziu, în 2009. Cei doi actori sunt încă împreună, fericiți, alături de cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT