10 fotografii compromiţătoare cu Katy Perry. Cîntăreaţa a lăsat la vedere mai mult decît îşi dorea

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 14:12
10 fotografii compromiţătoare cu Katy Perry. Cîntăreaţa a lăsat la vedere mai mult decît îşi dorea GALERIE FOTO

Katy Perry, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai sexy cântăreţe de peste Ocean. Apariţiile ei scenice sunt mereu provocatoare.
Totuşi, au existat şi situaţii jenante pentru artistă. Katy a lăsat la vedere mai mult decât şi-ar fi dorit.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Katy Perry a devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi United World Chart.

Continuând o carieră de succes, primeşte multe nominalizări, premii şi distincţii ca artist de nivel mondial, devenind unul dintre cei mai bine vânduţi artişti muzicali din istorie, cu peste 100 de milioane de albume şi single-uri vândute la nivel mondial, dintre care 81 de milioane de single-uri şi peste 12 milioane de albume în SUA.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×