Cele mai citite

Zece lucruri neştiute după CSA – Academia Rapid. Suporter din galeria Stelei: “1-3 s-a terminat? Nu ştiam, noi am venit pentru bătaie”

Daniel Şendre tratează cu umor meciul dintre echipa Armatei şi Academia Rapid, încheiat cu victoria giuleştenilor şi marcat de incidente grave în tribune.
Autor: Daniel Şendre | 14.04.2018 | 23:10
Zece lucruri neştiute după CSA - Academia Rapid. Suporter din galeria Stelei:

Voi poate aţi râs când aţi văzut că seniorii Rapidului au făcut instrucţie cu ea şi i-au dat 3 boabe până în minutul 70, dar nu e chiar de glumă cu Armata. Ştiţi că are un laser care topeşte tot!

Aţi văzut fanfara la pauză? În rândul trei, primul din dreapta, la trombon, era Talpan. În tur, pe Giuleşti, la pauză a intrat cel care oficiază căsătorii de la Primăria Sectorului 1, înfăşurat în tricolor.

Imediat după meci, Gigi Becali a plecat direct la biserică, unde i-a mulţumit lui Dumnezeu că a scăpat de băieţii din peluză la meciuri. A scutit multe amenzi şi jocuri cu porţile închise.

Pe vremuri, ca să NU faci armata, te înscriai la o facultate. Acum, ca să o facă, rapidiştii şi-au înfiinţat Academie.

Comandantul CSA, după meci: “Dacă se juca la Deveselu, rapidiştii nu aveau nici o şansă. Dar nu e nicio problemă, data viitoare intrăm cu Vânătorii de Munte”

Suporter din galeria Stelei: “Cât s-a terminat? 1-3? Nu ştiam, noi am venit pentru bătaie, de ce te-ai uita la un meci din Liga a IV-a!?”

După ce la pauză a intrat fanfara, la final era programată defilarea Brigăzii 15 Mecanizată Podu Înalt. Dar nu le-au mai pornit toate tancurile, din păcate.

Culmea siguranţei în România. Să te duci la un meci organizat de Armată şi să pleci bătut de stewarzi şi gazat de Jandarmi.

Comentatorul Digi, după o minge trimisă în peluza rapidiştilor. “A doua minge care dispare”

Daniel Niculae, după meci: “Galeria Rapidului a fost la înălţime”

Ultimele două sunt pe bune 🙂

Şi încă una, bonus, tot pe bune. Georgian Enache, purtatorul de cuvânt al Jandarmeriei, la Digi: “E adevarat, gazele lacrimogene provoacă puţin disconfort”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!