Fotbal international

Numărătoarea inversă! 10 transferuri colosale care se pot face în ultimele zile din mercato

24.08.2019 | 13:18
Numaratoarea inversa 10 transferuri colosale care se pot face in ultimele zile din mercato

Pe 2 septembrie se încheie perioada de mercato pentru campionatele mari ale Europei, cu excepţia Premier League, care deja a pus punct operaţiunilor de transfer încă de pe 9 august, înainte startului în noul sezon. Aşadar, mai sunt nouă zile în care se mai pot face mutaţii spectaculoase în Italia, Spania, Germania şi Franţa şi sunt încă posibile destule tranzacţii de efect.

10 transferuri colosale care se pot face în ultimele zile din mercato

Nu mai puţin de zece jucători încă nu îşi cunosc viitorul, fiind posibilii protagonişti ai unor lovituri de mercato senzaţionale pe ultima sută de metri. Marca a identificat numele sonore care încă se mai pot muta de la actualele lor cluburi în aceste zile rămase şi, evident, în capul listei rămâne brazilianul Neymar, chiar dacă a fost convocat de PSG pentru primul lui joc din acest sezon, pentru meciul cu Toulouse din weekend.

Aşadar, Neymar este capul de afiş al listei. Brazilianul ar fi dorit de Barcelona, unde şi el vrea să revină, Real Madrid sau Juventus, însă nici unul dintre aceste cluburi nu este dispus să plătească peste 200 de milioane pentru un fotbalist care a scăzut mult în ultimii doi ani din toate punctele de vedere. Urmează columbianul James Rodriguez de la Real Madrid, care, deşi a fost convocat de Zinedine Zidane pentru meciul cu Valladolid, rămâne pe lista de mercato şi Napoli încă mai speră. Costă 60 de milioane euro.

10 transferuri încă posibile. Neymar este transferul care poate fi mutarea verii

Paulo Dybala nu mai este de vânzare

Tot 60 de milioane de euro valorează şi brazilianul naturalizat spaniol Rodrigo de la Valencia. Atletico Madrid nu a renunţat la ideea de a-l achiziţiona şi a face astfel un dream-team pe Wanda Metropolitano. însă condiţia e să îl poată vinde mai întâi pe argentinianul Angel Correa la Milan, pentru 40 de milioane. Angel Correa este locul 4 în acest clasament, cu interesul de săptămâni bune al Milanului, însă rossoneri trebuie mai întâi să vândă, pentru a negocia cu Atletico Madrid.

10 transferuri încă posibile, Paulo Dybala are toate şansele să rămână la Juventus

Poziţia a cincea este ocupată de portarul costarican Keylor Navas de la Real Madrid, care costă 20 de milioane. Este foarte aproape de a semna cu PSG fie în cadrul voperaţiunii Neymar la Real fie individual. Problema e că Zinedine Zidane nu e încântat de idee. Pe locul 6 este Paulo Dybala, jucător care valorează mulţi bani, dar care se află pe această poziţie pentru că Juventus nu prea mai vrea să îl vândă. Argentinianul valorează cel puţin 90 de milioane.

Singurul care nu costă un euro este Fernando Llorente

Alexis Sanchez este poate cel mai aproape dintre toţi jucătorii de pe lista top 10 care poate pleca în următoarele zile de la United. Inter e la un pasde a obţine împrumutul atacantului chilian, care altminteri va avea viaţă grea de va rămâne la Manchester. Locul 8, Mauro Icardi, poate spera şi el în ultima săptămână. Napoli e o soluţie bună, însă a apărut şi pista Juventus, considerată ideală. Locul 9 aparţine internaţionalului spaniol de tineret Marc Roca, pentru care Bayern Munchen a făcut oferta de 30 milioane euro lui Espanyol şi s-a înţeles deja cu jucătorul. Ultimul pe listă, la parametri zero, e un atacant de 34 ani, spaniolul Fernando Llorente, dorit de Napoli şi Inter.