ADVERTISEMENT
Life

100.000 de euro de la Kanal D pentru Jador! Suma fabuloasă câștigată pentru participarea la Survivor România 2021

Autor: Magda Anghel | 23.04.2021 | 16:05
100.000 de euro de la Kanal D pentru Jador! Suma fabuloasă câștigată pentru participarea la Survivor România 2021
Jador, cel mai bine plătit concurent de la Survivor România 2021. Sursă foto: Instagram

Jador a dat lovitura cu participarea la Survivor România 2021. La finalul celor mai bine de trei luni petrecute în Republica Dominicană, unde a îndurat condiţii vitrege în junglă şi a luptat cu dârzenie pentru fiecare punct obţinut, motiv pentru care s-a şi accidentat, a primit peste 100.000 de euro. Da, da, aţi văzut bine! La această sumă nu se adaugă notorietatea şi câştigurile înregistrate de cântăreţul de manele din Youtube sau de pe reţele de socializare. 

ADVERTISEMENT

Jador este cel mai bine plătit concurent de la Survivor România. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, în exclusivitate, pentru fiecare săptămână petrecută în junglă, artistul a negociat să primească 7.000 de euro. 

Suma poate părea uriașă, dar nu este dacă ținem cont de faptul că artistul primea, pentru fiecare cântare, 4.000 de euro. E drept, în pandemie evenimentele au fost “îngheţate”, iar acesta a reprezentat unul dintre motivele pentru care faimosul a acceptat propunerea celor de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Jador, 100.000 de euro de la Kanal D, pentru participarea la Survivor România 2021

“Jador primește 7.000 de euro pe săptămână, dar au fost vedete care au cerut și mai mulți bani ca să participe la Survivor România 2021”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse din anturajul artistului, în urmă cu două luni, când artistul se afla încă în bătălia pentru marele premiu.

La un simplu calcul, de când a început emisiunea, – 9 ianuarie-, până în ziua în care a fost eliminat – 22 aprilie-, Jador a petrecut în jungla dominicană 14 săptămâni și 5 zile, ceea ce înseamnă că a încasat puțin peste 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Jador, primele declarații după plecarea de la Survivor România: “Am luat bani, nu stăteam să mor de foame degeaba”

De altfel, în primul live făcut pe YouTube, la scurt timp de la eliminarea din show-ul Survivor România 2021, cântărețul Jador a vorbit despre banii primiți pentru participarea în competiție.

Am luat bani, am luat. Doar nu stăteam acolo să mor de foame degeaba, e la mintea cocoșului.”, a spus fostul concurent din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Marele premiu de la Survivor România 2021, în valoare de 250.000 de lei

Conform anunțului făcut de Kanal D, la începutului show-ului Survivor România, câștigătorul sezonului 2  o să plece acasă cu o sumă frumușică.

Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 de lei, adică echivalentul a 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!