Fotbal international

Raheem Sterling este aproape de a semna un contract colosal

12.08.2019 | 16:58
Raheem Sterling este aproape de a semna un contract colosal

Raheem Sterling este aproape de a semna un contract de sponsorizare colosal. Jucătorul lui Manchester City a intrat în ultimul an al înțelegerii cu firma de echipament sportiv „Nike”. Astfel, „Air Jordan”, o subdivizie a companiei americane, este dispusă să-i ofere 100 de milioane de lire pentru ca internaționalul englez să poarte ghetele de fotbal făcute de ea.

Contract de sponsorizare de 100 de milioane de euro pentru Raheem Sterling

În cazul în care Raheem Sterling va bate palma cu „Air Jordan” pentru contractul de 100 de milioane de lire sterline, mijlocașul în vârstă de 24 de ani va intra în topul fotbaliștilor cu cele mai mari venituri din sponsorizări. Internaționalul englez a debutat în noul sezon de Premier League cu un hat-trick în meciul câștigat de Manchester City cu 5-0 în fața lui West Ham United și a fost declarat omul meciului la finalul partidei.

Subdivizie a mărcii „Nike”, „Air Jordan” și-a făcut intrarea mult mai pregnantă în lumea fotbalului anul trecut, când le-a creat echipamentul alternativ francezilor de la PSG. În partidele disputate de parizieni în acel echipament, pe tricouri nu mai apărea celebrul logo „Nike”, ci logo-ul „Air Jordan”. De altfel, fanii s-au bucurat de schimbare, cumpărând în număr mare noile tricouri.

Raheem Sterling
100 de miloane de lire pentru Raheem Sterling. Jucătorul lui Manchester City este aproape de a semna un contract de sponsorizare colosal

Raheem Sterling este unul din favoriții lui Pep Guardiola

Tehnicianul lui Manchester City, Pep Guardiola, îl consideră pe Raheem Sterling un jucător providențial în echipa „cetățenilor”. Spaniolul povestea în primul an când a venit pe banca lui City, că încearcă să-l facă pe Sterling să devină o mașinărie de goluri. În mare parte a reușit să facă transformarea, mijlocașul englez are 4 goluri marcate în cele două partide jucate în noul sezon. A marcat un gol în Supercupa Angliei, câștigată de „cetățeni” la penalty-uri în fața lui Liverpool, și 3 goluri în primul meci din campionat.

Modificarea stilului de joc al tânărului mijlocaș i-a adus și mai multă popularitate. Gareth Southgate, selecționerul reprezentativei engleze, a remarcat schimbarea, astfel Raheem Sterling a devenit om de bază și la echipa națională.

  • 140.000.000 de euro este cota de piață a lui Raheem Sterling, conform transfermarkt.com