Sport

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt casa de bilete. Cât costă un abonament

Dinamo București a pus la vânzare abonamente pentru noul sezon din Superliga României, iar „câinii roșii” se pot lăuda cu un număr impresionant de astfel de bilete vândute.
04.07.2024 | 18:33
Fanii lui Dinamo au luat cu asalt casa de bilete Cat costa un abonament
1000 de abonamente vândute de Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo București și-a propus obiective îndrăznețe în sezonul ce bate la ușă, astfel că fanii „câinilor” au făcut coadă la achiziția unui abonament pe tot parcursul stagiunii ce urmează.

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt casa de bilete. Cât costă un abonament

Dinamo a câștigat barajul de menținere/promovare cu Csikserezeda și astfel „câinii” vor continua și în sezonul viitor în Superligă. S-a tras țintarul noului sezon și se știe când se dispută „derby-ul capitalei”.

ADVERTISEMENT

Vânzarea de abonamente pentrul noul sezon competițional a început vineri, 28 iunie, iar la aproape o săptămână s-au dat 1000 de astfel de bilete pentru partidele lui Dinamo. Vânzarea continuă, iar fanii își mai pot achiziționa astfel de pachete.

400 de lei costă cel mai ieftin abonament, iar cel mai scump este cu puțin peste 4900 de lei

400 de lei costă un abonament la peluza „Cătălin Hîldan”, iar o abonare la zona VIP îi va face pe suporteri să bage mâna adânc în buzunar, 4948 de lei ajungând un abonament premium, care are multe surprize incluse.

ADVERTISEMENT

În peluza „Cătălin Hîldan” s-au vândut, până în momentul de față, 412 abonamente, a căror preț este de 400 de lei. Aproximativ 33.000 de euro au ajuns în conturile „câinilor”, în urma vânzării biletelor din peluză.

La tribune prețurile diferă, pentru un abonament la tribuna a 2-a, fanii au scos din buzunare 750 de lei, iar prețul unui astfel de bilet la tribuna 1 a fost 1148 de lei. 271 de bilete au fost vândute la tribuna a 2-a, pe când la tribuna 1 s-au dat 276 de abonamente. Puțin peste 106.000 de euro au intrat pe mâna conducătorilor lui Dinamo, după vânzare biletelor la tribunele stadionului.

ADVERTISEMENT

Un abonament la VIP include mâncare și băutură la stadion, în perioada jocurilor, dar și un tricou semnat de toți jucătorii din lot. 41 de astfel de bilete au fost vândute, la un preț de 4948 de lei și aproximativ 41.000 de euro au intrat în conturile clubului dinamovist.

  • 180.000 de euro s-au strâns din vânzarea de abonamente

Andrei Nicolescu a anunțat revoluție la Dinamo

În ceea ce privește transferurile de la Dinamo, oficialii „câinilor” s-au mișcat destul de încept până acum. La echipă au venit câțiva jucători tineri, cu potențial, însă fanii vor ca gruparea din Ștefan cel Mare să se întărească serios până la începerea noului sezon de Superliga. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a vorbit despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

„Suntem un pic în urmă cu ce ne-am plănuit. Discuțiile sunt destul de dificile pentru posturile pe care doream să le rezolvăm în perioada aceasta: fundaș dreapta, fundaș central și un mijlocaș central. Țintim pentru jucători de afară, dar e complicat în această perioadă.

Va fi o revoluție la Dinamo, sper să aibă impact foarte repede, așa cum ne dorim noi. Sper că acești copii să fie ajutați de jucătorii cu experiență pe care dorim să-i aducem. Trebuia făcut acest pas, de ani de zile nu s-a întâmplat nimic concret, iar acest lucru s-a văzut în ultimii ani”, a explicat Andrei Nicolescu conform Dinamo1948.club.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis...
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo până în 4 august
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu...
Culisele retragerii lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cine l-a convins și cu ce argumente
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!