News

Dolce Sport devine Telekom Sport

Incepand cu 12 septembrie Dolce Sport devine Telekom Sport si, odata cu acest moment, Telekom Sport are ca obiectiv sa fie gazda dumneavoastra intr-o lume a campionilor, definita de pasiune,...
14.09.2017 | 22:02
Dolce Sport devine Telekom Sport

Incepand cu 12 septembrie Dolce Sport devine Telekom Sport si, odata cu acest moment, Telekom Sport are ca obiectiv sa fie gazda dumneavoastra intr-o lume a campionilor, definita de pasiune, competitie si frumos.

Avand in spate un intreg concern, Telekom Sport este un grup media mai pregatit ca niciodată să ofere cele mai importante sporturi si cele mai tari competiţii. Impartasind pasiunea, emotia si dragostea pentru sport, si ridicand totul la nivel de arta, Telekom Sport tinteste catre locul 1, locul rezervat campionilor.

comunicat presa 1

TOT SPORTUL! ACUM!

Un adevarat brand trans media, cu o oferta fara adversar pe piata si cu o tehnologie fara cusur, Telekom inoveaza si transforma informatia intr-un aliat. Fiecare fază, fiecare meci, fiecare competiţie, împachetate într-un nou concept, într-o nouă idee, şi oferite fanilor fara niciun fel de bariere.

Acasa, cu televiziunea de la Telekom sau online, si pe mobil prin aplicatia Telekom TV, fanii sportului nu pierd niciun moment din competitiile favorite, putandu-le urmari live in orice moment, oriunde s-ar afla, pe orice device.

Noul site www.telekomsport.ro vă invită şi într-o călătorie online. Ne raportăm la cerinţele pieţei, facem un pas în plus înspre social media şi încercăm să inovăm într-un domeniu în care nu există limite.  www.telekomsport.ro devine astfel un canal media important, un site care ţinteşte performanţa şi calitatea. Vom avea cea mai rapidă şi curată informaţie, o abordare grafică modernă si vom fi un veritabil videonewspaper. Cele mai importante faze, precum si competitii, vor putea fi văzute pe  www.telekomsport.ro

Si pentru ca Telekom Sport inseamna in primul rand calitate, calitatea porneste desigur de la continutul sportiv pe care vi-l ofera. La Telekom Sport aveti parte de tot sportul pe care vi-l doriti – cele mai tari campionate din fotbalul european, cele mai spectaculoase curse auto, cele trei mari sporturi profesioniste americane, cel mai bun handbal din lume şi cei mai tari tenismeni, toate fac parte din familia noastra.

FOTBAL

* Champions League. Incepem desigur cu cel mai frumos fotbal de pe Pamant – Champions League competitia regina si de departe cea mai importanta intrecere intercluburi. Este alaturi de noi inca de la lansare, iar Telekom Sport este singura televiziune din Romania care transmite toate meciurile din campionat.

* Europa League se vede de asemenea integral pe canalele noastre.

* Orgoliile si pasiunile din Liga 1 nu aveau cum sa lipseasca. Toate meciurile sunt in direct la Telekom Sport. Cupa Romaniei si Cupa Ligii intregesc o oferta puternica, dar care nu se termina aici pentru ca urmeaza cele mai tari campionate din Europa.

* Premier League. Telekom Sport transmite în exclusivitate meciurile de duminică din cel mai bogat şi mai vechi campionat din lume, Premier League.

* La Liga. Ronaldo si Messi sunt principalele ingrediente ale superfotbalului din La Liga. Nici nu poate fi altfel într-un campionat în care se bat pentru titlu Real, Barcelona, Atletico sau Sevilla.

* Cupa Frantei. Oferta fotbalistica este continuata de trei cupe, cele mai spectaculoase din Europa. Când ai un sistem eliminatoriu la startul căruia se aliniază echipe precum Olympique Marseille, Paris Saint Germain, AS Monaco sau Lyon, obţii o competiţie de vis.

* Cupa Germaniei. Urmeaza demonstraţii de rigoare şi disciplină nemţească în meciurile din Cupa Germaniei,

* Cupa Angliei. FA Cup, sau Cupa Angliei, este cea mai veche competiţie de fotbal din lume, se vede la Telekom Sport

* Nationala Germaniei. În exclusivitate la Telekom Sport, iubitorii fotbalului de cea mai bună calitate pot urmări meciurile campioanei mondiale Germania.

AUTO

* Formula 1. Urmăreşte alături de milioane de fani din întreaga lume spectacolul celei mai cunoscute competiţii a sporturilor cu motor, Formula 1

* Formula 2, GP3 si Porsche Supercup

* WRC. Pe asfalt sau pe pietriş, prin noroi sau prin praf, pe gheaţă sau pe zăpadă, cei mai buni piloţi ai lumii se bat pentru titlul mondial si accesul in “Marele Circ”. Fără tribune, fără piste, fără limite, în luptă continuă cu timpul.Si toate se intampla in exclusivitate la Telekom Sport!

TENIS

* Toate turneele puternice din tenisul masculin si cea mai spectaculoasa intrecere pe nationale sunt de asemenea in portofoliul nostru
ATP 250, 500, 1.000
Cupa Davis
FED Cup

HANDBAL

* Cei mai buni handbalişti dau lecţii pe semicerc, în exclusivitate, la Telekom Sport.

* Bundesliga aduce în prim-plan talentul, voinţa şi zecile de goluri! Sportul de echipă din România cu cele mai bune performanţe, se vede tot la noi.

* Campionatul National si Cupa Romaniei. Cele mai bune meciuri din campionatele interne de handbal, dar şi din Cupa României sunt marca Telekom.

* Liga Campionilor
Cele mai mari vedete din handbalul mondial se desfasoara in Liga Campionilor in super dueluri

* Campionatul Mondial Handbal Feminin. Titlul mondial se decide în exclusivitate la Telekom Sport

RUGBY

* Campionatul National, Cupa Romaniei, Cupa Regelui, Nationala Romaniei. Toate meciurile importante din rugbyul românesc se văd în exclusivitate la Telekom Sport. Partidele echipei naţionale în Cupa Europeană a Naţiunilor, meciurile test, jocurile din Superliga Naţională, din Cupa României sau din Cupa Regelui sunt toate la noi.

VOLEI

* Campionatul European. Cele mai bune echipe de volei masculinşi feminin se întâlnesc din doi în doi ani la Campionatul European. Ambele sunt in exclusivitate la Telekom Sport!

* Beach Volley. Turneele de beach volley sunt de asemenea in portofoliul nostru la fel ca Superliga italiana, cel mai redutabil campionat european.

JUDO

* Grand Prix, Grand Slam, World Master şi World Championships. Tot la Telekom poti sa vezi in exclusivitate cei mai buni judoka în competiţiile mondiale.

SPORTURI PROFESIONISTE AMERICANE

* NFL. National Football League este cea mai importantă competiţie a fotbalului american profesionist. Urmăreşte cel mai iubit sport american în exclusivitate laTelekom  Sezonul se încheie cu Super Bowl, evenimentul sportiv si producţia TV a anului worldwide.

* NBA. Cel mai spectaaculos campionat de baschet al lumii, leagănul unor mituri precum cele ale lui Michael Jordan, Magic Johnson, LeBron James, Kobe Bryant, Larry Bird sau Wilt Chamberlain se vede în exclusivitate laTelekom Sport fără întrerupere din 2010.

* NHL. Cel mai puternic campionat de hochei din lume este NHL. Si acesta se vede în exclusivitate la Telekom Sport

FOTBAL

Champions League
Europa League.
Premiere League
La Liga
Cupa Frantei
Cupa Germaniei
Cupa Anglia
Nationala Germaniei
AUTO

Formula 1
Formula 2
GP3
Porsche Supercup
WRC

TENIS

ATP 250, 500, 1.000
Cupa Davis
FED Cup
HANDBAL

Bundesliga
Campionatul National si Cupa Romaniei
Liga Campionilor
Campionatul Mondial Handbal Feminin